tirsdag den 26. februar 2013

De små detaljer // Little details
Det dér maleri haler ind på mig. Jeg er total rookie, men jeg har en fest. Ronni synes jeg er skør, når jeg maler om og maler over igen og igen og igen. Jeg prøver hele tiden at mærke efter, hvornår det er færdigt. Det er en mental udfordring...

***
I'm still painting - rookie style. And re-painting - also rookie style. Hubby thinks I'm crazy, when I slash new paint on something that seemed finished already. I wonder if he's right...

søndag den 24. februar 2013

Kan du bruge en lille blød hval? + ny blog // Cute little softie + new blog


Her på falderebet af fynsk vinterferie kommer al den kreativitet væltende som jeg ikke har kunnet gøre noget ordentligt ved i den forgangne uge. Iskias i klemme, don't ask...
I stedet for at tage hul på 117 nye projekter har jeg i stedet fulgt et enkelt næsten helt til døren. Jeg har nemlig lavet en lille hvalfisk til CentiLong. Det eneste den mangler er at blive fotograferet og få de enkelte (færdige, yay!) dele klistret sammen til en pdf. Det gør jeg hos Christina med den seje scanner på tirsdag. Så kan du også sy en lille Hvalborg.

Hvis du vil...

Jeg har også taget hul på et sofaprojekt - en CentiLongblog. Den er stadig ret våd bag ørerne, så bær lige over med os, mens vi opdrager på den. Du kan kigge med her. Måske vil du endda fortælle os, hvilke mønstre du kunne tænke dig i fremtiden fra vores hånd.

God søndag!


***


I'm holding on to the last minutes of our winter holidays. It's been a tough one with an aching back, but I've managed to complete (well, almost!) a little blue whale softie for our CentiLong shop. I'm going to see my partner in crime, Christina, on tuesday to finish up the very last parts. After our rendezvous you can buy the pattern in our shop, print it and sew it.

If you want to...

I've also taken a wee little step on a new blog for CentiLong. It's a newborn, so please don't expect to much of it yet.

Enjoy your sunday!

søndag den 17. februar 2013

Jeg maler! // I'm painting!

Det har intet med skjulte talenter at gøre, overhovedet. Jeg har bare opdaget, at der boede et maleri indeni mig. Nu har jeg lukket det ud og er begyndt at lege med lærred nummer to. Jeg ved ikke, hvor det fører hen. Men jeg har på fornemmelsen, at det måske netop er hele pointen?

***
I'm not claiming any talent, whatsoever. I'm just having fun on canvas with absolutely no idea where it's taking me. That might be the concept of the whole thing?

fredag den 8. februar 2013

Alice i Eventyrland // Alice in Wonderland

Dagen før fastelavn er mere stressende end at nå alt til jul, synes jeg. Men jeg nåede det. Kom sågar i seng i ordentlig tid!

Sofia er sendt i skole til Fastelavn i et rigtig fint kostume, hvis een skal sige det selv: Alice i Eventyrland i todelt dragt, så der er større sandsynlighed for at hun får brugt det bagefter. Og et forklæde, der absolut ikke er i den lette ende! Som prikken over i'et har hun naturligvis en lille flaske, hvor der står 'Drik Mig' på.

Selvom jeg aldrig er i god tid med udklædningen (bortset fra sidste år, hvor jeg sendte hende afsted som Tangokat en uge for tidligt, men det taler vi ikke om...!), så synes jeg, at det er SÅ sjovt at lave. Det bedste er alle de gode timers leg, der ligger og venter forude, når de skal lege klæd-ud.

Jeg håber I alle har fået lavet gode kostumer. Det er en ren fest at kigge både facebook og Instagram igennem idag:)

***
It's Fastelavn in Denmark. I don't know if there's an English word for it. The kids dress up and it's a lot of fun.
Somehow I always end up doing the final touches the night before.
My oldest daughter is Alice in Wonderland. I made the costume a two-piece, so it might be worn on other occasions as well. I love how it turned out!
The cherry on top is the little bottle round her neck with a label that says 'Drink Me'.

If you want to see more costumes, search for the hashtag 'fastelavn' on Instagram.Online samtidig med dig

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Indlæser...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...