fredag den 31. august 2012

Cuteness overload

Jeg tror, at jeg allerede har fået en arbejdsskade af at være i Panduro. Pludselig kan jeg slet ikke se, at det på nogen måde skulle være for meget nuttet pynt med både englevinger, svulstig silkesløjfe og en kæmperose på en virkelig sød bambi? Jeg er helt blind for det! Synes faktisk godt den kan trække lidt glimmer også.

(I know!)

Og for at gøre det endnu værre, så er det faktisk juleflitterstads jeg pusler med.....!

onsdag den 29. august 2012

Blogish all over


På dette tidspunkt har du sikkert allerede set det, det som vi er nogle håndfulde blogdamer, der har skrevet om de sidste par dage. I fællesskab med mine dejligste onlinedamer har vi frembragt et E-magasin til dig. Vi har alle bidraget i ånden, så selvom du ikke endnu kan læse eller se noget fra os alle i den første udgave, så vil jeg gerne fortælle, hvor du kan finde alle de andre henne, som det blev efterspurgt i mit kommentarfelt igår.

Tjek blogish! ud her og tjek de labre damer ud herunder

Julia
Julie
Lykke
Anne
Astrid
Sidsel
Trine
Astrid
Line
Marie
Maria
Fie
Christina
Annamette
AB
Cristine

Og mig.

TAK, internet!


tirsdag den 28. august 2012

Blogish! Jeg er revnefærdig af stolthed!


Nu sker det!! Vores E-magasin går i luften. Jaja, jeg lovede det blev idag, I know, men bær over med os. Som en enhed er vi novicer i E-magasinsudgivelser og når man er sytten damer, der skal blive enige om, hvor meget krymmel, der skal på kagen, så tager nogle ting nogle gange lidt mere tid end først beregnet.

DERFOR:

Imorgen! Ved middagstid! Og det er med Ama'r og halshug på - Blog-ish udkommer og vi vil blive så hjertens glade, hvis du også finder glæde ved det. Det er ikke online endnu, men hvis du er (og det er du jo, for ellers kunne du ikke læse de her ord), så like vores facebookside. Og del, for søren! Hvis du har lyst, jo.

Jeg er så kæmpekæmpestolt af det særlige vi har skabt sammen. Det er ikke helt ved siden af, at sige, at vi har lavet en baby sammen. En baby, du gerne må holde:)

søndag den 26. august 2012

Friendship bracelet the easy way


Kan I huske de der armbånd man flettede på papskiver som barn? 
Systemet er komplet enkelt og ligetil og jeg blev så nostalgisk, da jeg fandt en DIY-guide på Pinterest den anden dag, at jeg fik pinnet guiden FIRE gange!! Jeg har testet det på Ella på 5 år og hun kan godt lure systemet, så her er måske en mulighed for lidt indehygge som både mindre og større børn og voksne kan have lyst til? Jeg har brugt broderigarn til vores armbånd, men de kan jo flettes af stort set alt snoreværk man lige har ved hånden. Papskiven er heller ikke noget man skal ud at investere i, find en morgenmadspakke eller anden hård emballage og klip, klip, klip.

God fornøjelse og god søndag.
Guiden finder du lige HER

torsdag den 23. august 2012

E-magasin til alle jer fra alle os. Udgivelse er mindre end 1 uge væk...Den allerallerallerførste gang vi så hinanden var vi blot 4, der lige kunne denne ene dag. Den ene af os tog sågar turen helt fra Vanløse. En anden af os var nysgerrig helt fra Horsens. De to sidste var mig og vidunderligheden her. Vi mødtes omkring mit spisebord med snacks og kreasager fremme. Ingen af os havde prøvet det før, jo måske Vanløseveninden, men nogle gange tror jeg faktisk også nærmest, at det er hende, der har opfundet internettet.
Meget snart mødtes vi igen, denne gang med betydelige udvidelser i vennedatingen. Og igen. Og igen. Og igen og igen og igen og igen. Bloggere hele bundtet. Den slags mødes jo på nettet, men at mødes i den virkelige verden var nyt og virkeligt inspirerende, for vi kunne dårligt være mere forskellige og komme fra mere forskellige baggrunde eller leve mere forskellige liv eller skrive og vise det frem i billeder på mere forskellig vis. Som de online mennesker vi er og med venskaber, der opstod på baggrund af internetfærden, var det helt naturligt at oprette et forum, hvor vi kunne fortsætte de uendelige snakke om alt det store og alt det små. Det er ved at være nogle år siden efterhånden. Venskabet er stadig helt unikt for os alle sammen og dynamisk, blandt andet fordi vi er så mange og vi har længe haft lyst til at samle vores offentlige ord på den ene eller den anden måde. Lad mig bare sige, at der er blevet diskuteret heftigt frem og tilbage på hvilken måde, det skulle foregå. Indtil der endelig og langt om længe var en, der slog i bordet og sagde Hold så kæft

'Magasin!' 

Så nu gør vi det! Sgu! Fordi vi kan og fordi det er smaddersjovt! I fællesskabet er forskellighederne en styrke og vi håber at kunne inspirere dig, kære kommende læser, med ord og billeder. Jeg har ikke selv knipset så meget som et eneste foto til magasinet. Min kompetence på det område når hverken Sidsel og Anne (der står bag det smukke hybenbillede) til sokkeholderne og det haveinterview jeg har lavet med Torben Hjorth, har hans dygtige hustru, Christine, leveret alle de smukke billeder til (se et par stykker af dem herunder). Men teksten er helt min og den har jeg gjort mig rigtig umage med. Jeg glæder mig sådan til at vise det hele frem, vores fælles projekt. Det er på tirsdag d. 28. august, at tovholderne, Sidsel og Anne, trykker på 'PUBLIIIIIIISH!' 
Jeg holder vejret så længe...


onsdag den 22. august 2012

Dip dye kuglestage DIY

Nåmmen, jeg tager kommentarsporet på mit forrige indlæg meget alvorligt og fortsætter derfor i samme spor. Panduro og kreativitetsmotion all over!

Ved første øjekast og helt solo ser kuglestagen helt almindelig ud i sin størrelse, men ved sammenligning med de klassiske små stager til juletræslys, bliver det helt tydeligt, hvor kæmpe den faktisk er.

Hvis man skulle lave rigtig dip dye, burde man jo egentlig dyppe den til ønsket dybde i sin malerspand. Men da min maler'spand' er en lille bøtte antikrosa hobbylack, så satte jeg masking tape fra Søstrene Grene på, glattede alle folder HELT ud og gav det tre lag. Det dækkede egentlig helt fint ved to lag, men det er første gang jeg arbejder med den. Livrem og seler, you know.

Jeg synes farven er SÅ lækker sammen med det rå birketræ! Hvis jeg ellers har fået lagret al informationen fra min chef korrekt (og det tror jeg, at jeg har, men hun siger VIRKELIG mange ting hele tiden og langt det meste er nyt for mig) så er den nedsat fra 99,- til 69,- indtil efterårsferien. Det med prisen garanterer jeg, det er mere perioden jeg er i tvivl om.

Jeg eksperimenterede også lige med et armbånd nu jeg alligevel var igang. Det skal jeg nok vise frem, når det er færdigt. Mangler lige lidt pift af sort og hvidt også...

Ps. Det der hobbylack dufter nærmest af vanille. Nul kemi. Herligt!

tirsdag den 21. august 2012

Væg-til-væg kreativitet

Det er ingen hemmelighed, at jeg er begyndt at arbejde i Panduro i Odense City og selvom det ellers godt kan lyde som et spark med højrebenet, så har jeg haft lidt svært ved at finde ud af, hvordan jeg skulle integrere det med min blog. For jeg vil jo rigtig gerne fortælle om alle de fine, sjove, fantastiske og også virkeligt sære dimser Panduro har. Men samtidigt er det også vigtigt for mig at fortælle og understrege, at omtale af deres produkter selvfølgelig ikke er en del af min jobbeskrivelse og jeg får ikke mere i lønningsposen af det.

Så.

Derfor.

Fortsætter jeg med at fortælle om, når jeg falder over noget, der inspirerer mig til at motionere min kreativitet. Og så kan man da nok tale om at arbejde i en ren slikbutik!

Og alle de indre diskussioner frem og tilbage arkiverer jeg nu lodret, for jeg er blevet enig med mig selv om, at jeg ikke behøver forsvare min integritet, når jeg de facto ikke går på kompromis med den.

Så her er en pivlækker kuglestage i birk i megaudgave fra Panduro, som jeg nu skal til at give en omgang dip dye.

onsdag den 15. august 2012

Nyt liv, ja tak!

Jeg har kun bladret to sider i det. Skal jo lige først finde den rigtige siddeplads og nyyyyde mit IKEAkatalog - kender du det? Og så ser det efter mit ultralkorte smugkig ud til, at der er gjort virkelig meget ud af tekstiler i år. Åh, så slår mit hjerte jo straks hurtigere og mit i forvejen velvoksne lager sukker over at skulle rykke endnu tættere sammen på hylderne.
Vi ses liiige på den anden side af sidste side i kataloget!

mandag den 13. august 2012

Ugens gæst + noget om køkkener

Ja, sådan føler jeg mig lidt på min egen blog. Det er ikke meget, der når helt her frem til maskinrummet for efterfølgende at blive udgivet. Faktisk har der i sommerferien været dage, hvor jeg slet ikke engang har åbnet computeren. Og det har været rigtig rart, indrømmer jeg! Nogle gange skal man måske huske bare at lave noget i sin virkelige verden og glemme alt om at dokumentere det...man kan jo nøjes med at fotodokumentere det, hvis trangen er helt slem.

Og apropos fotodokumentation, så har jeg taget det her lyve-billede af vores 'nye' køkken. Lyvebillede, fordi det ikke er længe siden, at jeg lovpriste de skønne ucensurerede hverdags-snapshots på Instagram fra alle mulige dejlige menneskers liv. Og så kom jeg pludselig i tanker om, at jeg jo også selv kunne tage et billede, hvor kun det pæneste er med. Så sådan her ser vores køkken så ud efter at jeg egenhændigt (Ronni var på job) flyttede køleskab og skænk med ALT indhold over på den stik modsatte væg i køkkenet og rykkede et lille spisebord ind. Her virker sært nok større nu end før, selvom der er kommet et bord og fire stole ind. Det bekræfter jo blot, at impulsive handlinger nogle gange er bedre end selv den mest gennemførte plan. Som minimum på højde med.....!

Jeg drømmer om at finde en fin retro Tomado-reol i hvid pulverlakeret stål som dem her at hænge op på væggen over kaffeelsklingen og brødkassen, men orker ikke jagten eller at betale en masse for den, så jeg ender nok med IKEAs bedste bud.

Ps. Billederne hænger lige præcis dér, fordi der var nogle stikkontakter med sære placeringer, der trods alt var pænere med lidt artsy-fartsy billeder på end i al deres grå og kedelige nøgenhed.


tirsdag den 7. august 2012

Jeg er oppe på hesten

Igår havde jeg første arbejdsdag på mit nye job i den absolut kreative afdeling. Jeg er nemlig startet med at arbejde for Panduro og jeg har glædet mig siden jeg fik det at vide, hvilket er stort set hele sommeren (Okay, ikke hele sommeren, for jeg havde lige et inbetweenjobs-job som jeg ikke var så glad for, fordi jeg følte, at jeg snød dem, fordi jeg udemærket godt var klar over, at jeg ikke ville være der ret længe og at hele det der oplæringshejs derfor føltes lidt omsonst. Jeg ved godt, at det er en del af hele jobgamet, men jeg havde det så skidt med det, at jeg sagde op igen lynhurtigt...og efterfølgende glædede mig endnu mere til at komme på rette hylde!) 

 Nåmmen, nu er alt fryd og gammen og jeg er meget begejstret over at skulle tilbringe 28 timer om ugen i Panduro i Odense City. 28 timer passer som fod i hose til mig, for så er der stadig overskud til at give den gas med alt det andet som jeg aldrig vil stoppe med at have gang i. Match made in heaven: Jeg har det sjovt, når jeg har fri og sjovt, når jeg er på arbejde! Hvis man kan tillade sig at ønske sig mere lige nu, så skulle det da være i petitesseafdelingen, som for eksempel, at der altid var slankechokolade i skabet.....

I skrivende stund burde jeg faktisk være skrivende et andet ikke-Pandurorelateret sted. Jeg har nemlig en deadline og der må gerne heppes, for jeg er alene hjemme med tre børn med umættelige behov i alle retninger! Argh!  Jeg er temmelig sikker på, at min deadline er den samme som den her, så send endelig hep til Horsens også:)

(Ja, det var en slet skjult teaser....)


lørdag den 4. august 2012

Mig og Jamie og Christian - fra kondenseret mælk til karamel på tre timer

Til min nogen-og-tyveårs fødselsdag fik jeg en Jamie Oliver kogebog. Jeg har ikke lavet vildt meget fra den, men især en af de uafprøvede opskrifter har i flere år hængt i min hukommelse. Nemlig 'opskriften' på karamel på dåse. Nam, det har jeg altid syntes lød såååå lækkert!

I hans opskrift står der, at man skal koge en dåse kondenseret mælk i 4 timer og at den på intet tidspunkt må være udækket af vand, fordi den ellers vil eksplodere op i loftet! Jeg har været dybt optaget af både karamelkogning og min nye bog, Fifty Shades (læs lidt om den her), hele dagen og med den kombination kan jeg afsløre, at dåsen IKKE eksploderer, hvis man nu bliver optaget af at fantasere om, at hovedpersonen ligner Christian Bale (ja, jeg har lige set Batman og nej, jeg mener ikke dén dåse!)
Jamie nævner ikke noget om størrelsen på dåsen og da min bare var en lille en jeg fandt på en rodehylde i Fakta, så tog jeg chancen og nøjedes med tre timer.

OH!

Det er lige så syndiglækkert som jeg forestillede mig! Da jeg altså turde åbne låget uden at frygte eksplosioner... Det er bestemt heller ikke dårligt med lidt lakridspulver rørt i. Eller smurt ovenpå en muffin med chokochips. Mon ikke der kommer flere idéer til? Altså, man vil jo altid gerne smøre karamel på alt, ikke?

fredag den 3. august 2012

Gamle mænd med nye sløjfer

Min far og hans syngende kompaner har i mange året turneret med et Four Jacks Show og deres garderobe trængte til et lille pift. Jeg har fået til opgave at forsyne dem med bowties i thaisilke. Den ene af d'herrer har hjembragt en masse kulørt håndvævet thaisilke fra en rejse til Indien. Der er selvfølgelig også klassisk sort og vinrød til dem, men da jeg fik frit valg på alle hylder, gik jeg all in på farveskrald i første omgang. Så kan de blive diskrete og noble en anden god gang.

Ps. Mønsteret kommer selvfølgelig i CentiLongshoppen, både til dem med skæg og dem, der ikke er gamle nok til den slags endnu:)

torsdag den 2. august 2012

Efterårsnyheder på vej fra CentiLongSommerhyggen er ved at gå på hæld. Altså egentlig ikke hyggen, mest bare sommeren. Hvis den nogensinde var her... Jeg har brugt det meste af min sommer-online-tid på Instagram og haft det voldsomt skægt med det. Det tror jeg nok, at jeg vil blive ved med. Det er mere umiddelbart, her-og-nuagtigt og jeg synes, at jeg er kommet til at kende dem, jeg følger der bedre end jeg har kunnet via deres blogs. Og vice versa måske? Det er lidt mere privat, lidt tættere på og ikke helt så rosenrødtredigeret som blogs tit bliver. Jeg kan li det!


Hvis du ikke allerede er på Instagram med din smartphone, så kom ind og leg med. Jeg kan findes som liskarlsson.


Og nu virker det måske som et sidespor at starte ud med at fortælle om Instagram, når overskriften er noget om CentiLong. Men det er det ikke helt, for dem, der følger mig på Instagram, har længe set, at denne lille jakke langsomt har været ved at tage form. Jeg bruger hashtagget #centilong, når jeg laver noget til CentiLong, og hvis du også er på Instagram og syer noget efter vores mønstre, kan jeg da kun opfordre til at bruge samme hashtag. Det kan godt ende med at blive en rigtig fin og inspirerende fælles mappe:)

Igår blev jakken scannet ind og sendt til grafikeren. Og det betyder jo, at det inden længe er muligt for alle interesserede at sy en fin efterårsjakke. Helt fra størrelse 110 til størrelse 140.

Foreløbigt. Det er som altid HER det foregår.

Der er også kommet forespørgsler på samme model til voksne og vi vil virkelig gerne efterkomme alle ønsker (også dem om mere drengetøj), men det tager bare rigtig lang tid. Tid som vi nyder, men også tid som vi ikke altid har i rå mængder- medmindre vi kan snyde os til den;) Jeg gør hele tiden mit bedste!

onsdag den 1. august 2012

Jubilæumsgiveawayvinderen!Nåmmen, det var jo den der give away jeg kom fra. Og som jeg virkelig kom fra, hvis du forstår. Og så tænkte jeg, at man da lige så godt kunne vente til der var gået en hel ordentlig uge og man lissom kunne holde en slags jubilæum over den forstrukne tid. Ikke sådan noget halvgjort med fem dages forsinkelse. Nejnej, så hellere gøre det ordentligt og gøre det rundt....

....eller noget....

Hvorom alting er - vinderen er ikke udtrukket af nogen yndig assistent, men af undertegnede (det må I nøjes med) og det er selvfølgelig både blandt facebooklikers og dem, der har kommenteret på indlægget. Vinderen er:

Lekker give-away. Tusen takk for at du gir oss muligheten til å vinne så flotte ting. Ha en strålende kveld.

Jeg siger 'i lige måde'og tak til alle jer, der prøvede lykken :) 

Wenche, jeg vil forsøge at kontakte dig, men ser du det her først, så send mig en mail på karlssonskludeskab@gmail.com, så jeg kan få din adresse og du kan få din nye clutch:)

Online samtidig med dig

Blog-arkiv

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Indlæser...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...