mandag den 23. juli 2012

Give away - en lille clutch i Södahlstof

Jeg arbejder på et lille taskemønster og indtil det helt rette kommer ud af symaskinen, kan man jo godt have fornøjelse af alle forsøgene. Den her lille clutch er forsøg nummer tre. Måske kan du bruge sådan en håndlavet fin lille sag til at have de vigtigste ting i på farten?
Jeg har foret den med Libertyprintet Sarah's Secret Garden i grøn og brun og lukningen er en brun læderknap.

Hvis du vil vinde den kan du enten skrive en kommentar herunder indlægget eller - hvis du læser indlægget her på facebook- like billedet på min facebookside. Jeg har en venindedate i Århus (med Å!) på onsdag og så kan hun jo passende være min yndige lodtrækningsassistent.

God sommerdag fra Fyn:)

torsdag den 19. juli 2012

Feriens bedste loppefund!

Det kostede kanten af en kage og to æg til naboens egen kage. Men så fik jeg til gengæld også den fineste plakat med fjelddalens planter og hele to strikkemaskiner fra Danmarks sejeste mandlige strikker!
Feriens bedste loppefund var altså, da naboen fik akut oprydningstrang i kælderen. Det bedste loppemarked er det, der er gratis og som kommer af sig selv:)

søndag den 15. juli 2012

Knap så flittig

Mine fingre kan ikke rigtigt finde tasterne herinde. Der er vist gået sommerferie i dem... Til gengæld er jeg ret flittig med hverdagsfotodokumentationen ovre på Instagram. Du kan finde mig som liskarlsson, hvis du vil kigge med.

Det er en blandet landhandel med syning, mad familie- og feriebilleder. Lur mig om du ikke også finder nogle af alle de andre tavse bloggere på Instagram.

mandag den 9. juli 2012

Himmelblå nyhed

Nogle gange skal man rykke hurtigt på sine idéer, før de pludselig har transformeret sig til noget helt andet. Den anden aften nåede jeg således både at tegne OG sy på en nyhed til CentiLongs sensommernyheder INDEN det snit jeg havde forestillet mig, flød ud og ind i helt andre faconer end oprindeligt tiltænkt.

Min idé var et bærestykke med enten zigzaglidse eller små pompomer. Jeg havde kun det første på lager i en god farve, så de små pompomer må vente til en anden gang. Derudover skulle der være lidt rynk under bærestykket og måske en lille lukning i bærestykket. Jeg var også ude i noget med biser, men klokken blev mange og jeg VILLE nå at sy forstykket færdigt, inden jeg blev skeløjet af træthed. Så i første omgang en forholdsvis enkel udgave.

Nu er den næsten færdig og i al ubeskedenhed vil jeg sige, at den er blevet rigtig god. Jeg glæder mig til at se den som færdigt mønster. Uh, det er fedt at være igang igen!

mandag den 2. juli 2012

Min anden blog

Jeg har snart blogget så længe, at jeg indretter alle mine sene nattetanker i indlæg med overskrift og etiketter. Jeg kan ikke forestille mig, at jeg skulle være ene om denne form for arkivering? Jeg er ikke et særlig organiseret menneske, så jeg tænker, at arkiveringsgeneraler VIRKELIG må have fint udviklede systemer!

På min anden blog 'skriver' jeg alt det jeg ikke kan eller vil her. Det er nogle rigtig gode indlæg - gennemtænkte, kloge, vidende, bidende, sarkastiske, rørende, rørstrømske. Så flot formulerede, at jeg bliver helt benovet over mig selv. Men det er som sagt også på det tidspunkt, hvor jeg er lige ved at glide ind i søvnen.

De bliver aldrig udgivet, indlæggene. Hvilket måske er meget godt, med særlig tanke på det jeg skrev om min bank'rådgiver'. Eller det jeg skrev om Ronni. Eller det jeg skrev højt om mine børn. Eller dengang jeg skrev, at jeg godt kan lide at...eller at jeg er bange for...nej, det bliver alt sammen på den anden blog.

Og fordi jeg skriver så højfrekvent på min anden blog, så går jeg nogle gange i stå på den her. Det virker på en eller anden måde så beige eller så unuanceret. Eller som om jeg ikke skænker tanker til andet end tekstiler.

Det gør jeg.

Jeg har bare hverken lysten eller modet til at dele dem.

Må man godt være så ærlig at sige det?

Online samtidig med dig

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Indlæser...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...