onsdag den 30. maj 2012

Feber grundet lamper - CentiLongs bog udkommer i næste uge!


Pyyyyh, så er det godt nok lige om lidt, vi trykker på den store røde KLAR!-knap, Christina og jeg. Vi har fået testprint tilbage idag (ser fandenfiseme SÅ flot og prof ud!) og på fredag får vi tid til at mødes og sætte det sidste op. Som i HELT FÆRDIGT OP!

Og så er det endeligt!

Vi kan skrive e-bogsforfattere på vores cv'er. Yay!

Første gang er jo altid den sværeste, men nu, hvor vi har knækket koden -efter mange forsøg med banden og svovlen og sammenkrøllede papirark en masse til følge- så er vi faktisk mere end klar til at sætte de næste mange mange mange mange mønstre i produktion. Vi har i løbet af kun 10 dage fået næsten 300 likes på vores CentiLongside på facebook. Vi er virkelig taknemmelig for hver og en af dem. Jeg kan stadig ikke tro det helt, så hver gang, der kommer en ny 'like' på siden, tænker jeg:

'Det er nok en, Christina kender. Hvorfor skulle de ellers følge med her?'


Men det er det ikke. Og så bliver jeg en lille smule meget genert. Og en anelse meget mere stolt end jeg er genert. Trods alt.

Helt inden vi overhovedet kom så langt og der kun var os selv, der likede siden, aftalte vi, at vi for hver gang vi måske ville være så heldige at få 100 nye likes, ville vi trække lod på vores blogs om et gratis eksemplar af vores nyeste e-bog. Det vil altså sige, at vi lige om lidt kan trække lod om sammenlagt 6 eksemplarer. Vi nåede det ganske simpelt ikke med de første 100 eller de næste 100 igen, for de kom væltende i en fart vi slet ikke havde troet mulig. Vi vil hver gang trække lod blandt alle, der liker siden og ikke blot de 100 sidsttilkommende. Mere om det efter på fredag - nu skal vi jo trods alt lige have skudt den bjørn helt, før vi sælger den!

Flere har også spurgt, hvor bogen kommer til salg henne. Det gør den lige HER på CentiLongs shop. Som jo pt er mere end tom. I ved hvorfor, men nu ved I også, hvor den er:)
Ps. Hvem siger, at jeg får lange børn? Frida er et helt år yngre end Ida og hun står ikke oven på noget!

tirsdag den 29. maj 2012

Operation sommervind -15% på HELE shoppen


Jeg har opdaget noget smart som bigcartel kan. Bigcartel er jo der, hvor jeg har min lille shop og jeg har været en tur i maskinrummet og fundet ud af, hvordan jeg kan lave rabat på udvalgte eller alle varer på en gang.

Og det skal da testes!

Derfor er der fra nu af og til grundlovsdag klokken 12 minus 15% på alle varerne i shoppen. Det gælder OGSÅ voksibetræk og dåbskjoler som jeg ellers kun syer på bestilling, hvilket er helt ekstraordinært.
Tilbuddet er for alle, der følger med på min blog eller på facebooksiden og derfor har set, at man skal skrive 'sommervind' (uden ''), når man spæner igennem kassen med sit køb. Du vil blive bedt om at indtaste en 'coupon code' som så er sommervind. Sommervind passer i hvert fald godt til den måde min provins opfører sig på rent vejrmæsigt idag.

mandag den 28. maj 2012

Forvandlingsleopard - et sytip til mere gratis tøj i garderoben


I foråret syede jeg en leopardtunika til Frida med lange ærmer. Den er hun groet komplet ud af, så her er et hurtigt trick du måske også kan bruge til at forvandle yndlingsblusen/skjorten/kjolen til at holde en årstid mere.
Trick og trick - det er måske at tage munden lidt for fuld, men om ikke andet er det da en genvej til en slags nyt tøj på en billig og bæredygtig facon.
Det kræver vist ikke mange ord, billederne siger næsten det hele. Hvis ikke, så bare spørg.

torsdag den 24. maj 2012

Variation over en e-bogsmodel

Jeg legede lidt med en af vores modeller fra den kommende e-bog igår. Det tog et par forsøg, der inkluderede opsprætning, men jeg synes den er blevet helt fin nu.

Det lille vingeærme går lidt ind på både for- og bagstykket. Især bagpå synes jeg det er blevet fint, her ser det rigtig vingeagtigt ud.

Vores mønstre er nu under kyndig behandling af en professionel, så de kan komme til at fremstå flottest muligt og I ikke skal se på vores streger. Uhhh, vi har mange sommerfugle i maverne. Hvis du har lyst kan du følge med på vores facebookside, søg på CentiLong.

Solhilsen til alle:) (måske vænner jeg mig så meget til det smukke vejr snart, at jeg kan dy mig for at nævne det alle steder hele tiden. Føler mig tæt på pensionsalderen, når jeg taler om vejret....)

onsdag den 23. maj 2012

Valgmuligheder

1. Find opsprætter
2. Find lille broderisaks
3. Sy noget andet
4. Eller strik
5. Se Desperate Housewifes og prøve at fatte, hvem det er, der er død og hvem, der måske/måske ikke er helt færdige med hinanden endnu.

Tough one!

mandag den 21. maj 2012

Helt vildt tæt på udgivelse af CentiLongs første e-bog!


Vi er der næsten. Vi kan faktisk se målstregen nu, mens vi gasser op for den sidste spurt. Hvis vi strækker armene bare en lille bitte smule længere, kan vi mærke det målstregsbånd vi snart løber videre med om maven.

Jeg ved strengt taget ikke, om det hedder 'målstregsbånd' og nu ødelægger jeg lige selv billedet helt, for nu kan jeg kun for mit indre blik se Christina og mig løbe rundt med målebånd om maven. Hvilket for mit vedkommende er en lidt nedslående oplevelse for tiden. Men nu skal det her jo ikke handle om alt det kage jeg ikke skulle have spist, men derimod om den e-bog, som Christina og jeg barsler med lige om lidt (måske er det i virkeligheden derfor jeg er blevet lidt rundere? Nej?)

Lad mig starte med at sige, at vi er mere end almindeligt beærede over interessen for noget, der slet ikke er kommet andet end små smugkig på endnu. TAK! Det er stærkt smigrende og den slags er vi -indrømmet- absolut til fals for. Og vi er heller ikke blege for selv at byde op til dans, så måske har du lyst til svinge omkring med os ovre på facebook også?
Vi kan også se, at andre glæder sig og det glæder naturligvis os. Der er smurt glæde ud over det hele, faktisk.

I lørdags fik vi endelig fotograferet vores små spilopmagere med tøjet på og billederne bliver nu redigeret, så de er klar til at putte ind på de rette sider i bogen. Du kan allerede nu smugkigge lidt på facebooksiden og der kommer flere billeder til. Mon ikke vi alle har det sådan, at vi helst vil bladre lidt inden vi køber? Det gør jeg da i hvert fald selv i min kiosk helt uden at skamme mig og hvis der er folie om bladene gør jeg det på nettet i stedet.

E-bogen kommer til at indeholde 13 modeller og diverse accessories og prisen bliver 50,-. Det synes vi er en passende volumen for en førsteudgave, både i pris og omfang. Vi håber at se modellerne rundt omkring i blogland og i albums på vores facebookside, når bogen kan købes på vores shops. 

onsdag den 16. maj 2012

Variation

Idag har været en super dag, der har givet mig en dejlig ro i maven i forhold til min fremtid. Dagen har på flere måder haft sit omdrejningspunkt omkring kreativitet og en af akserne har været Christinas og mit e-bogsprojekt. Vi nærmer os hastigt afslutningen på anstrengelserne og her er min udgave af en af vores varianter.

God tidlig weekend, hvis du er så heldig.

tirsdag den 15. maj 2012

Tirsdagstilbud med masser af farver

Pyyyh, en langsom internetforbindelse er morgengymnastik for min tålmodighed! Men nu ligger der både puder, lidt Libertylækkerier og håndlavede hustavler i shoppen. Tirsdagstilbuddet gælder i 1 uge og det er først til mølle, for der er ikke flere af den enkelte slags. Jeg når vist ikke at lægge flere nyheder i shoppen før i aften, for nu må jeg stikke ud af døren.

Ha en dejlig tirsdag!
Jeg synes de ligner kæmpestore bolscher, uhmmmmmm:)

mandag den 14. maj 2012

Blomstrende glæde, der gør det hele værd


Jeg vidste jo egentlig godt, at det her stof var næsten det samme som guld. Det kostede i hvert fald næsten  lige så meget i de bud, der blev højere og højere dengang jeg købte det.

Men helt ærligt - for det første er det jo simpelthen så pivlækkert med flotte klare farver og når man så syr noget, som andre bliver lige præcis så glade for som hende her - jamen, så er der jo happybonus på alle fronter!
Så mangler man bare det der vejr, der passer til de der bloomers. Og når det kommer, så har jeg flere klar!

Blev du snydt igår?

Hvis nogen glemte at det var Mors Dag igår og ingen gav dig blomster, så vil jeg gerne på universets vegne prøve at rette lidt op igen. Her er en lille fin blomst fra min have til dig.

Hvis det ikke er nok til at dulme ærgelsen, så må du gerne råbe alt det du vil her.

Jeg gi'r også en krammer, hvis det sku være.

Hvis du er endnu mere heldig, så får du blomster eller anden forkælelse en anden dag og ligger dermed ikke under for kommercielle påhit. Alt er fryd og gammen igen:)

lørdag den 12. maj 2012

Bagsiden af medaljen

Det er noget fjollet noget at skrive. Jeg syr jo ikke medaljer, men runde puder. Men nu har jeg snart syet så mange, helt præcist 9 styks, at jeg er lige så fascineret af bagsiden som af forsiden. Jeg sætter farver sammen på kryds og på tværs.

Syntes jeg.

Så trådte jeg på afstand.

Nu kan jeg se, at jeg syr i flamingotema. Men var vi ikke også enige om, at de flamingoer var ret lækre, nå!
Billedekvaliteten er ikke fantastisk, det er blogget fra min iphone....

En sponsorgave, der dækker små numser

Cirka hver anden måned ankommer der en stor papkasse til mig fra Panduros lager i Malmø. I kassen er en masse produkter som jeg må skrive om eller lade være. Jeg har ikke selv indflydelse på kassens indhold, så nogle gange rammer det plet og andre gange helt skævt. Men sådan er vilkårene så. Jeg er i hvert fald meget glad for den og det jeg ikke selv har lyst til at lave noget med, har jeg helt sikkert tre små piger, der gerne vil have fingrene i = alle er glade!

Denne gang var der blandt andet noget sødt stof som jeg, med lidt snilde, lige præcis kunne vriste tre par bloomers ud af. De er i str 74 og 80, så de dækker kun de helt små numser.

Der var også en Quick Knit med. Den skal jeg lige tage lidt mere tilløb til, kan jeg mærke. Måske fordi det føles som en art falsk strikning? Jeg ved det ikke. Måske kan teknikkerne og resultatet slet ikke sammenlignes, når jeg først kommer igang. Der er vel ikke andet for end at prøve. Er der mon nogen, der har erfaringer med sådan en og vil dele ud dem?

torsdag den 10. maj 2012

Farver. Farver. Farver. Farveforkælelse

Hvis det ikke var fordi at træer, buske og blomster og alle forstadshaverne herude er eksploderet i grønt, så ville det her pliske-plaske ikke være til at holde ud. Min kalender siger forår og bare tæer i ballerinaer. Må jeg have lov at øjenforkæle med nogle af de farver jeg holder særligt af for tiden.

Værs'artig:
Via
Via Ye Rin Mok. Sommersofa? Og børnene forment adgang til det bløde møbel?
Set hos Line Klein via homelife - neondecorating. Tjek ENDELIG resten af billederne i serien ud. Jeg overvejer at male væggen i spisestuen som på billede #3 - HÅRH, det' pænt!
Via Poema Bat Soilik Også en ret så pæn væg. Især hvis man har lækkert højt til loftet. Vi bor i Tarup i en bungalow. Nuff said!
Men jeg er ret vild med den måde farverne ligger og filer op ad hinanden.

I det hele taget lover den her farvepalet forår lige om lidt, synes jeg. Det er alle de blomster, der skal springe ud, de lette gevandter jeg skal nyde solstrålerne i, gyldne smykker med flotte perler, tykke tæpper i hængekøjen og masser af puder, farven på min gin med pink grape, kuløren på min neglelak, det guldstøv jeg børster let på kindbenene, den solnedgang jeg vil nyde med min familie i haven ved bålstedet.
Kom nu med den sol og det forår og den der ferie til Berlin vi har bestilt!

tirsdag den 8. maj 2012

Tirsdagstilbud er skudt igang!

Igår fortalte jeg lidt om, at jeg fremover har tirsdagstilbud i shoppen. Tirsdagstilbud er dejlige sager til ekstra gode priser. Der kommer nye tilbud hver tirsdag, for mit lager bugner af alt mulig jeg bare aldrig har fået fotograferet!! Det kan altså være alt mellem himmel og jord, der ender i den kategori - Eneste fællesnævner er, at det er noget, der er håndlavet af mig. HUSK at alle mine priser altid er inkl. moms og fragt. Du skal altså ikke betale noget ekstra ved siden af den samlede pris på varerne.

Idag er der en quiltet slå-om-jakke med 'rygmærke', patchworkbolde, en huspude og de bloomers jeg viste igår.  De er både i en tilbudsudgave (kun i str. 92) og str 80-110. Virkelig søde og komplet uundværlige til sommer. Man kan også tyvstarte allerede nu og ha strømpebukser under, det har mine unger.
I eftermiddag kommer der andre bloomers på i flere størrelser og andre farver, men i dette sekund må jeg løbe ud af døren til en aftale. 

mandag den 7. maj 2012

Produktive tømmermænd

Jeg fuldede mig i fredags og weekenden har helt naturligt stået på tømmermænd. Jeg plejer at være helt udsplattet efter fest, men denne gang tog tømmermændene helt fusen på mig og jeg kan melde om snarlig ankomst af mange bloomers i min lille shop. Sgudda herligt, når man kan tage ræven på sig selv på positiv facon

Og apropos shop så ved de af jer, der følger med på bloggens facebookside, at der er kommet en tilbudskategori. Jeg har fundet en masse fine ting, der søger nyt hjem og for at gøre det overskueligt for især mig selv, kommer der fremover tirsdagstilbud i shoppen. Det betyder, at jeg starter i morgen. Jeg håber jeg har noget du mangler.

fredag den 4. maj 2012

Præcision - noget om patchwork på maskine

Jeg har altid været mest begejstret for den håndsyede udgave af patchwork. Den aftvinger mig mere respekt, da den er mest tidskrævende og den mindste uregelmæssighed i stinglængde vil øjeblikkeligt være at se. Det er også muligt at sy meget mindre stykker stof sammen og den tålmodighed og vilje, der ligger i at færdiggøre sådan et projekt, bøjer jeg mig dybt i støvet for.

Men idag er jeg altså gået over på den anden side. Den letbenede. Den hurtige. Den snyd-agtige.
Men da det er muligt at forene præcision og smukke farver i et hurtigt tempo uden at gå på kompromis med kvaliteten, er det faktisk svært at sige noget helt skidt om det. Så det lader jeg være med og syr istedet min pude færdig. Med fart på.

Man har et standpunkt til man tager et nyt. Næsten. Jeg vil nok alligevel altid synes, at håndsyet er sejere end maskinsyet.

Online samtidig med dig

Blog-arkiv

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Indlæser...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...