søndag den 23. januar 2011

SøndagsDIY - hækl en babyturban

Jubiii - Laura har lagt opskriften ud på sin blog på den fine turban. Der er kommet et par rækker mere på end på originalen, så nu gå den lidt længere ned i panden og om ørerne.

Jeg synes den er så sød og jeg skal helt sikkert prøve den af. Laura skriver, at selv nybegyndere kan være med, så måske kan jeg også selv finde ud af at graduere størrelsen til at passe mine store piger.

Tak for turban og tak for DIY, Laura.

4 kommentarer:

 1. Årh, en lille mini-Suzanne-Brøgger! Hvor er den flot. Nu må jeg altså se at lære at hækle!

  SvarSlet
 2. ÅH, hvis det er turbanen, der afgør skæbnen som sej forfatterinde, så er jeg stolt af hende på forhånd. Flere burde hækle sig sådan en.

  Jeg synes du skal kaste dig ud i hækleriet, Marie. Du kan jo godt! Jeg mener, hvis man kan hækle en agernhat og en olivenske, så burde en turban være en smal sag.

  KRAM

  SvarSlet
 3. SÅ flott - en sånn må jeg prøve å hekle til mine små skjønne nieser:)

  Marit

  SvarSlet
 4. Nej Lis...nu har jeg lige prøvet igen - jeg kan ikke og jeg bli'r nærmest aggressiv når jeg ikke kan få det til at fungere. Ligegyldigt hvad jeg gør, så bli'r resultatet bare en lille rund dims aka en agernhat! Jeg må holde mig til strikkeriet! Nogle mennesker er åbenbart bare ikke skabt til at hækle...og nogle er mig! Men den er stadig ski..flot den SuzanneBrøggerdér! Klem fra M

  SvarSlet

Tak fordi du læste med. Kommentarfeltet er dit. Jeg læser alle kommentarer og sætter stor pris på dit input. Også selvom jeg ikke altid når at svare hver enkelt tilbage.

Online samtidig med dig

Blog-arkiv

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...