fredag den 30. juli 2010

Jeg udfordrer mig!

Da jeg gik i gang med at fylde de første sager i min Amiobutik for snart længe siden (jeg var med til at teste systemet), overvejede jeg, hvordan jeg i fremtiden kunne holde min butik interessant for kunder, men også, hvordan jeg kunne holde dynamikken og hvordan jeg derved kunne holde mig selv til ilden. Det er jo ikke fordi jeg synes, at det nogensinde bliver kedeligt at sy, men hvis man tæsker rundt i det samme, så kan det måske godt blive lidt ensformigt i længden.
På den anden side, så kan der være et stort element af selvudvikling i at gøre den samme ting om og om igen. Man øver sig. Det kan man kun blive bedre af!

Jeg har udtænkt mange planer og noteret dem en for en. Kasseret de fleste af dem og startet forfra. Mit mål er, at der skal nye varer i butikken ofte og gerne unika. Jeg vil nemlig gerne udover pligtfølelsen ved at sy og hellige mig det frie flow, der opstår, når kreativiteten ikke tøjles og drives ad forudbestemte ruter.
Hovedet på sømmet blev slået, da jeg læste dette indlæg hos Ulla igår. Jeg kender lige præcis det scenarie hun ridser op! Åh, hvor jeg kender det!

Men hvordan kombinere dynamik i form af unikavarer ofte, tilfredsstille et kundebehov (som jeg håber er der....) og samtidigt udfordre mig selv til at finde dybere ind i de forskellige elementer, der kendetegner de enkelte dele. Altså for eksempel finde ud af en masse måder man kan sy den samme kjole på, så de alle er forskellige. Den slags.

Min udfordring til mig selv går derfor ud på hver dag i hver ny uge at sy noget over et bestemt tema. Det kunne for eksempel være en uge, hvor jeg kun syr stroptoppe som dem I har set her på bloggen. De er alle skåret over samme læst, men detaljerne og finishen gør dem alle helt forskellige. En bukseuge, en taskeuge, en pudeuge osv.
Jeg vil præsentere de forskellige uger her på bloggen efterhånden som vi kommer til dem, så I kan følge med i mit eksperiment. Jeg har døbt det

Projekt 52/365

Jeg tror, det bliver en god udfordring, der forhåbentligt tager mig vidt og dybt omkring. Det bliver -i princippet- 52 forskellige uger. Jeg er ikke sikker på, om jeg kan finde på 52 forskellige emner, men det kan jo også være interessant at vende tilbage og stikke dybere i noget.
 Ha, det lød fint, men der burde vel retteligt stå 'nødvendigt' i stedet for 'interessant'!
Nu får vi at se. Jeg vil ikke sætte mig for fast på noget, hvis det nu viser sig at være dødens pølse.....!
Jeg håber I har lyst til at følge mit projekt. Jeg starter d. 1. august 2010 (det er på søndag) og hvis jeg ikke er faldet om af kreativ begrænsning inden da, så slutter mit projekt d. 1. august 2011.

Jeg er faktisk allerede tyvstartet lidt med toppene og det var under syningen af dem, at jeg fik idéen. Her er den seneste, dog i en miniudgave. Den er str. 92/110. Jeg er blevet helt vild med idéen om, at et stykke tøj kan bruges i mere end lige den aktuelle størrelse. Jeg kan godt lide, at det har noget længere levetid og at garderoben kan deles af flere børn i forskellige aldre.

Toppen/kjolen er syet i den lækre hot pink Mitsi fra Liberty. Jeg har købt det her. Den her kommer dog ikke til salg, for den skal Ella bruge til at charmere italienerne i:)

Fantasi efter en skabelon

Jeg ved godt, at overskriften indeholder ord, der skriger til hinanden. Det er med vilje.

Igår holdt Sofia og Ella en hjemmedag og for at beskæftige dem, bad jeg dem om at tegne de kjoler de kunne tænke sig at få med på ferie til Rom. Umiddelbart en god idé, hvis jeg selv skal sige det, men Sofia fik fuldstændig nedsmeltning, da jeg tilbageholdt hendes skabelonark som hun bruger, når hun skal tegne tøj på sådan nogle modelark man kan købe i legetøjsforretninger. Jeg synes de sætter fantasien på formel og ikke træner hendes frie streg. Jeg kan dog ikke underkende, at hun rent faktisk hygger gevaldigt med det. Men nu lød 'opgaven' jo på at tegne kjoler selv.

Man skal vælge sine kampe med omhu, ved vi alle, og jeg overgav mig ret hurtigt, for måske var det lige præcis sådan en kjole, hun kunne tænke sig at få med på ferie? Og det ville jeg naturligvis ikke stå i vejen for. Desuden fik hun også en del frihåndstegning implementeret, så måske er det ikke så skidt igen? Jeg bruger jo også selv nogle gange mønstre til at støtte mig til. Jeg kan da sagtens se, at hendes kjoler er 'pænere' efter skabelon og at forlange, at hun skulle kunne tegne noget så 'rent' som 5-årig, ville jo aldrig gå.

Øvelse gør mester og jeg er sikker på nu, at hun nok skal lære selv at føre en sikker pen. Og så kan jeg jo fnise i skægget over, at min lille pyntefis gerne vil have en stor dekadent hat med på ferie. When in Rome....

torsdag den 29. juli 2010

Nyt fra mig og min lille partner in crime

Jeg har tidligere været inde på, at Ella og jeg er et godt team. Idag synes jeg, at vi beviste det igen, da vi gik i haven for at tage billeder af en bluse jeg syede for længe siden, men aldrig fik sat foran kameraet. Den oprindelige plan var at sy et par blåternede shorts til, men ak. Det er en historie du sikkert kender - så mange idéer, så lidt tid. Suk...

Blusen er syet i noget rigtig lækkert bomuldsvoile med små 'dutter', der er vævet ind i stoffet. Jeg har syet en smal hvid elastisk blondekant på halskanten og i ærmegabet. De er syet fast med en hot pink zigzag. Jeg har brugt den samme pink tråd til alle pyntesyningerne. Man kan vist ikke rigtig se det på billederne, men der er 3 små læg på fronten ved halskanten. Ved taljen poser den sødt, for der har jeg trukket elastik i en løbegang.

Den er syet i str 98 og Ella ligger lige mellem 98 og 104, så når hun nu skulle hjælpe mig med at vise den frem, så var det vist i sidste øjeblik.
Jeg har egentlig syet den til Amio, der jo åbner på søndag, men indtil da, er den til salg her i Karlssons Blogbutik. Den koster 299,- inkl moms og porto. Jeg har stof til et par stykker mere, men jeg tager først imod bestillinger efter Amio åbner.

Hverdagsluksus

Nogle morgener er bare bedre end andre...

Jeg tror på, at man i alle henseender skal dele ud, når man har overskud.
Idag kan mine to store piger spankulere dagen i møde med ekstra kys (og lidt ekstra sukker) fra en udhvilet mor.

Tak, nattero!

onsdag den 28. juli 2010

Det' bare gasssss!

Det hele driller lidt, synes jeg. Kan kun komme sporadisk på internettet og bliver hele tiden smidt af. Kan ikke regne ud, hvorfor. Æv! Kan det være have noget at gøre med, at den der søgedims fra Google i højre øverste hjørne af min browserlinje pludselig er kommet op at slås med Yahoo! for nu pludselig at være forsvundet helt?? Jeg har sagt det mange gange før, men mig og teknik....ikke så god kombi!

Pigerne driller også, men det er bare for skægs skyld. Det kan jeg faktisk godt se det morsomme i, når jeg nu var tæt på at græde sidst Ella klippede sit pandehår sælskindskort. Den her saks er blot i plast. Men mit hjerte nåede lige at hoppe en enkelt gang. Skarnsunger, der driller deres mor:)

Gad vide om det lykkes at skrive dette indlæg OG udgive det......?

mandag den 26. juli 2010

Bagom kameraet på min nye top

Ahhhhhhh, kaffe gør underværker og nu kan jeg bevæge mig næsten smertefrit rundt. Det er ynkeligt, jeg ved det godt....undskyld!

Måske er det også derfor, at min lille private fotosession kiksede så fuldstændig. Jeg er for længe siden blevet dus med langt de fleste funktioner på mit kamera, men selvudløseren har jeg ikke eksperimenteret så meget med.
Idag ville jeg i et anfald af plus på kontoen tage billeder af endnu en top jeg har syet, men her var kun Sofia og mig hjemme, så jeg tog opstilling på terrassen og forsøgte mig med selvudløseren. Jeg havde dog glemt at slå knappen med tålmodighed over på 'on', så derfor fik jeg flest af disse skud i kassen.
Jeg stod lige dér for 2 sekunder siden, men så syntes jeg det tog mistænkeligt lang tid, før der kom et knips og så skulle jeg liiige hen og se efter på kameraindstillingerne og *KNIPS* - så virkede det alligevel helt fint.
Så fik jeg en anden idé! Måske kunne man bare holde kameraet i hånden og fotografere ind i spejlet?! Har jeg prøvet før med tilfredsstillende resultat.
Idag var det dog mindre heldigt. Glemte at tænde for 'logisk tænkning'...Eller hvad mener I om nedenstående billeder?
Fuldstændig kikset! Men nu, hvor jeg er lidt mere freeeesh, synes jeg egentlig bare de er lidt skægge og selvironiske:)

Faktisk blev det først rigtig godt, da mit 5-årige barn trådte hjælpende til.
Den er lidt anderledes, end den første jeg syede. Denne er både lidt længere og lidt videre. Det betyder, at en str. 36 vil se lidt fjollet ud i den, desværre, men på den anden side, så vil der være plads til at en str. 44 kan hoppe i den istedet for.
På den første var en løbegang forneden. På denne har jeg istedet syet en elastisk søm et stykke oppe ved taljen, så toppen får et lille skød. Jeg kan godt lide begge varianter og lige nu syr jeg på en helt tredje. Den bliver dog noget længere, i en slags 'tunikalængde' eller hvad man nu kan sige.
Men jeg skal vist vente lidt med at tage billeder af den.....!

Den er til salg lige her

Skrid så!....blev der sagt.....!

Jeg taler til mine tømmermænd....Hvad er nu det pjat med, at man skal være tung og træt i hele skroget 2 dage, efter man har indtaget den sidste genstand?

Verden er uretfærdig og forfordeler virkelig ungdommen (også) på det punkt!

Nåmmen, Grøn Koncert var superhyggelig og Pink var amazing! Blev bestemt heller ikke værre af, at opvarmningen bestod af både Raveonettes og Nik & Jay (der havde Morten Breum med). Ikke samtidigt, dog. Ville have været for mærkeligt, tror jeg.
Vi endte på Osborne i Elmegade sammen med min bror og overnattede hos ham på Østerbro. Kunne slet ikke overskue at finde tog midt om natten og også at skulle holde os vågne for ikke at ende i Frederikshavn. Puh.....

Hvis jeg havde energien, skrev jeg en lille anmeldelse, men jeg kan kun tænke på at få fyldt noget koffein eller lignende på maskinen. Jeg ville også skrive lidt om toppen her nedenunder, men du kan jo smugkigge lidt på min blogbutik og se den der.

torsdag den 22. juli 2010

Blandede godter - giveaway vinder, Libertytop og min nye ambassadørstatus!

Orv, det var godt nok mange forskellige ting på en gang, hva?

Den her uge har haft løbeskoene på, knap var den startet, før den var ved at være i mål. For mit vedkommende bliver den kommende weekend fyldt med musik (og øl), for imorgen er der Grøn Koncert her i Odense og lørdag skal jeg sammen med Ronni til Pinkkoncert. Jeg glæder mig til begge dele, men er også ved at være så gammel(!), at det på forhånd er ved at tage pusten fra mig. Til gengæld er alle 3 unger hos mine forældre, så der skulle være rig lejlighed til at få sovet ud. Åh, at sove! Man skulle da være et skarn, hvis man ikke lige kunne tage et par timer ekstra!!

Og nu til den heldige vinder af give awayen! Ella har feber og har fået lov at vælge en seddel med et navn på. Og der stod: SARA, som sagde

hvor er den bare skøn. jeg har længe ville lave sådanne halskæder, men aldrig fundet tiden til det. måske jeg er heldig at vinde en i stedet :) man behøver jo ikke lave alt selv, så længe det bare er håndlavet af andre :)

Kh Sara 


Send mig en mail, Sara, og så er der sommersmykker på vej til dig. 
***
Det var give awaydelen, nu skal vi se på en sommertop jeg har syet.

Den er syet i småtmønstret lilla med små hvide blomster. Kanterne er den utroligt smukke hot pink Liberty 'mitsi' (jajaja, jeg ved det godt  - det synes jeg jo, at alle Libertyprint er utrolige og smukke!). Til at starte med var Mitsi egentlig et seasonal print. Altså, et af de print, der kun trykkes i et begrænset omfang og når det er slut, så er det for alvor slut. Rullen er tom og der kan ikke fås mere. MEN så besluttede Liberty of London at det alligevel skulle være et classic print og nu kan vi nyde det for altid. Dét kan jeg lide!
Christina var her i går og vi tog billeder af hinanden med vores kreationer på. De fleste var ikke brugbare, for vi kom til at blive helt barnlige og generte og lave mærkelige ansigter foran kameraet.

Christina sagde 'Flash din underarm!' Jeg tror, at  hun mente min tatovering, men jeg kom i stedet til at vise min armhule frem. Well-well, det går nok endda. Så får I også set, hvordan toppen ser ud i ærmegabet.

-Og herefter er der 20 billeder, hvor jeg kigger på sløjfen. Vi nøjes med det ene herover....:)
Toppen er justerbar i stroppen, så den passer fra str. 36- 42. Jeg er selv en str. 40, men jeg vurderer, at man godt kan være en størrelse større end mig og passe den fint. Christina, der er str. 36, siger god for, at man også er fin med den på, når man er mindre end mig. Skulle vi vel egentlig også have taget billeder af...Toppen er til salg på min nye blogbutik, Karlssons Blogbutik og kommer snart også til salg på Amio.

Og nu da jeg indtastede de magiske bogstaver, så tjek lige denne side på Amio ud. Her kan du læse om Amios ambassadører og hvad vi blandt meget andet laver. Nu ved du, hvorfor jeg har haft Amio brændende indeni, mens jeg bloggede på Trendsales og ikke måtte skrive om konkurrerende sites. Jeg siger det lige igen: Jeg GLÆDER mig til 1. august, hvor vi kan shoppe hinandens sager i en stor fælles markedsplads dedikeret til unika og håndarbejde. YAY!
Hvis du læser med her og har en Amioshop, så er du meget velkommen til at skrive butikkens navn i kommentarfeltet. Jeg vil med glæde præsenteres for nye unikasager.

Så du i øvrigt, at der stod 'eventmager' om mig på Amio? Dét kan jeg godt garantere, at du kommer til at høre MEGET mere om. Du kan roligt glæde dig, for du skal nemlig være med:D

Nu vil jeg pleje endnu et feberramt barn og ønske alle en rigtig god weekend, sådan lidt på forskud, men jeg er vist ikke tilbage før tidligst søndag.

UPDATE: Toppen er solgt, men lignende laves på bestilling karlssonskludeskab@hotmail.com

tirsdag den 20. juli 2010

Bier og blomster

I vores have gror en kæmpe lavendel. Den dufter skønt og jeg elsker den smukke lilla farve. Den er det helt store trækplaster for bierne, der går lystigt ombord i den. I går måtte den dog lade nogle af sine blomster, for den fyldte efterhånden så meget, at man ikke kunne komme rigtig rundt omkring den. Nu dufter stuen i stedet som en hel engelsk have eller fransk mark, mens de ligger og tørrer udbredt på et stort fad.
Sidste år tørrede jeg også lavendler, men begik den fejl at lade dem tørre i en skål i direkte sol. De dannede kondens nede i bunden, også selvom jeg vendte dem med jævne mellemrum, og de mugnede desværre for mig. Derfor har jeg grebet det anderledes an i år. Total learning-by-doing!

Når de er tørrede, skal de -sammen med blødt fyld- fyldes i mine babusjkadukker, som jeg de sidste par aftener har siddet og broderet ansigter på i hånden. Når jeg får så meget lavendel, kan jeg også putte noget mere i den enkelte babusjka. Dejligt!

Her kommer en sidehistorie om en stakkels fod og en stakkels bi og en snarrådig mor, der syr sig selv en superheltekappe en af de nærmeste dage: Når Sofia og Ella leger foregår det ofte med ret meget volume på. Således intet nyt, da Ella i forgårs skreg i haven:

'Jeg har trådt på en tooooooo-oooooo-oooooorn!' 

Indrømmet, jeg havde godt set den der tidsel i plænen og jeg havde ikke gravet den op, så den havde muligvis netop nu set solens lys for sidste gang. Sofia hjalp en humpende Ella afsted over græsset og hen til mig og helt inde under tåen, dér, hvor den sidder fast på foden, sad der en brod med gift i enden og pulsede det ind i en beskidt sommerbarnefod.
Støv, jord, 'lakridser', græs -og så en gift brod.
Et kvart sekund nåede jeg at tænke 'Adr! It's a dirty job, men der er ingen andre til at gøre det!': Jeg stak nemlig hendes størrelse 24 i munden og sugede og spyttede, sugede og spyttede og sugede og spyttede til jeg smagte hendes blod og tåen derfor måtte være giftfri. Ingen øm bistikhævelse, en svært stolt mor og to meget forundrede børn med store øjne.
Kald mig bare Su(g)e Ellen. Eller lad vær. Helst det sidste, egentlig. Men jeg følte mig ret sej:D

Alt på sin plads

Nu er jeg vist så tæt på, at få det hele på plads i stuerne efter min store rokering, som jeg kan komme i denne omgang. Der er stadig lidt, der skal justeres (billedet skal op at hænge, dimsen skal gøres mindre nydelig og så videre), men er det ikke netop pointen ved at indrette sit hjem - at det er en on-going proces, der aldrig helt afsluttes. Den dag det hele står perfekt (HA!), er jeg helt sikkert klart til at se møblerne og sagerne i nye formationer.

Inklusive syrod.....jeg syr nederdele med lækre lommer til Amio. Imorgen får jeg dejligt besøg af en smækkerlækker model, der har indvilliget i at posere i dem.

Her er lidt dims. Ella jeg Ella JEG er ret tosset med de små Sylvanian Familiesfigurer. Måske fordi jeg aldrig selv fik nogle som barn? Hvis du vil se mere til dem, så kan de bl.a. købes her i Sylvanian Familiesshoppen. VI ønsker os bilen og campingvognen, så den voksende samling kan komme på ferie.

mandag den 19. juli 2010

Unplugged

Æv, så troede man lige man skulle en masse på sin computer og så gik strømstikket i stykker. Pis osse! Nu virker den sådan lidt, hvis jeg bruger stikket til fjernsynet (forstår ikke hvorfor, men det behøver jeg jo heller ikke.....) og hvis man ikke fedter for meget omkring med den.

Tak for de søde kommentarer om vores 'nye' stuer. Jeg skylder opdateringsbilleder og det hele kommer.
Jeg skal jo også have trukket en vinder af den fine Liberty halskæde.

Jeg vender tilbage i morgen. Har lige noget energi, der skal fyldes på tanken efter en HEL weekend ALENE med 3 piger. Ja, jeg ved godt jeg piver lidt, men lunten bliver altså lidt kortere i kvælende varme og når man sveder som en mellemstor pony
.
Ha en dejlig dag!

fredag den 16. juli 2010

Slet ikke færdig endnu! Men jeg er optimistisk...

Her er hvad jeg nåede mens de sidste dråber blev vredet ud af fredagen for Sofia og Ellas vedkommende. Frida har tandfeber, så hun sov tidligt.

Det er altså ikke verdens bedste billeder, for lyse nætter til trods, så er det altså ikke helt dagslys. Og blitz er altså heller ikke så pænt. Lidt billederedigering må der til! Hvis du kigger med, AB, så undskyld, at jeg har fået gemt dit smukke maleri lidt bag en globus, men når det kommer op på væggen, får det til gengæld ærespladsen i stuen.

Jeg har ikke heeelt bøger nok i samme farveholdning til at fylde så store rum ud og de skal altså være fyldt helt ud, hvis det skal se fedt ud, synes jeg. Jeg har dog altid farvesorteret bøgerne, for jeg synes det går langt hurtigere at finde dem i reolen på den måde, end ved at opfinde et bibliotekslignende arkiveringssystem. Dims & Dut er lidt tilfældigt placeret, men det er den farveskala jeg er ude efter.

Jeg synes selv det bliver helt fint og jeg er spændt på, hvad Ronni siger i morgen tidlig, når han kommer fra vagt.

-Og så havde jeg i øvrigt ikke lige set denne interiørblogger ligge på lur indeni mig, men jeg tror jeg vil holde fast i den, for jeg prøver at bryde en dårlig vane...... Jeg drikker ikke og jeg ryger ikke (kun når jeg er meget fuld eller hvis du har noget fjolletobak), men jeg roder til gengæld og jeg vil gerne prøve at skære lidt ned! Jeg håber I vil bære over med mig, hvis der pludselig kommer lidt mere kamerafokus på mit hjem istedet for kun mine sager fra systuen, mine unger og vores ture rundt ud i verden.

Indretningsproblem med sommerfugleeffekt!

I vores hus er der herligt mange stuer og få, men store, værelser. Til 5 mennesker, hvoraf de 2 er voksne og de sidste 3 er i alderen 0-5 år, er der 2 værelser. Det betyder, at vi enten skal vinde i Lotto og udnytte 1.salen eller være lidt kreative for 0,-.
Gevinsten er desværre noget længe om at ankomme, så i stedet tror jeg nok, at jeg har fundet på noget smart.

Indretningsproblemet består i at få plads til Fridas seng på samme værelse som Ella og Sofia. Lige nu står der et skrivebord, 2 senge, en gammel kommode og et karlekammerskab og nogle store Ricekurve derinde og der er ærligt talt ikke plads til flere piger derinde.

Medmindre......

Skrivebordet flyttes ind i den ene stue, hvor reolen lægges ned og vendes på langs i den anden stue, hvor kisten flytter ud i min systue.
 Det er billeder, der er taget in medias res, så det hele ser altså sådan lidt pudsigt ud. Kom i tanker om kameraet lidt sent...

Jeg tror det bliver godt og mens Disney 'Sjov'(!) ruller over skærmen så nusser jeg lidt omkring i stuerne. Hvis det bliver bare en pixismule godt -især det med bøgernes nye placering- så skal jeg nok fotoberette noget mere om det. Ellers rykker jeg det bare på plads igen og nævner det aldrig mere!

Tips til smuk maskinsyet patchwork

Ad omveje jeg ikke længere husker er jeg havnet hos Film In The Fridge, en passioneret patchworkblogger. Og hun deler rundhåndet ud af sine tips og tricks. Mit næste patchworkprojekt involverer helt sikkert disse smukke blokke. Og hvis man følger hendes tutorial, så bliver det virkelig SÅ nemt. Og PÆNT! Se bare her:
Jeg drømmer allerede om store smukke tæpper. Eller quilts som det hedder i den engelsksprogede verden.
Følg tutorialen lige her.

torsdag den 15. juli 2010

DIY - moodboard på under 5 min!

Okay, det her er så nemt, at du brækker dig. Eller - du ved, hvad jeg mener ikk'?

Jeg har længe stukket mine fingre til blods ved at hænge alt muligt op med tynde nåle i den hårde væg. Det har egentlig siddet meget fint indenfor en imaginær ramme, men jeg har ønsket mig et rigtigt moodboard længe. Det er med vilje, at jeg kalder det for moodboard og ikke opslagstavle og det er ikke bare for at spille smart. Jeg synes nemlig, at opslagstavle lyder som et sted, hvor gamle marmeladeopskrifter hænger til den sort det skal syltes af, er bukket under for naturens luner. Jeg ved strengt taget ikke om marmelade skal syltes, så hvis du er sådan en hausfrau-haj, så grin du bare her.
Moodboard derimod! DET lyder lækkert og som et sted, hvor der sker noget nyt og som afspejler ophængerens her-og-nutilstand. Lidt som en blog vs. en hjemmeside. Tilstand vs. stilstand.

Det gik vitterligt så hurtigt, at jeg først efterfølgende tænkte 'kamera!' og da var det for sent. Men det er som sagt så nemt, at jeg næsten tror du kan regne den ud uden at læse selve guiden. Men du få¨r den selvfølgelig alligevel:

MATERIALER
-Et stykke pap fra flyttekasse ell. lignende i den ønskede størrelse.
-Et stykke stof, der på hver side er 2-5 cm større end papstykket.-
-Kraftig tape. Jeg brugte pakketape.

FREMGANGSMÅDE
Læg pappet ovenpå stoffet. Fold den ene langside rundt om papkanten og hæft den med et stykke tape. Gør det samme på den anden langside og til sidst de to korte ender.

Det er jo helt latterligt let og nu er den altså allerede færdig!! Jeg har hængt min op med søm fra de der lednings-holde-på-plads-langs-panelet-plasticdimser. (Og lagt plasticstykkerne uden søm tilbage i pakken - undskyld, Ronni!)

På mit nye moodboard hænger nu bl.a. foræringer fra Sofia, mit lille mantra i hamaplast (DIY) og nogle gamle syskrinsherligheder fra Gamle Dage. Hvad jeg skal bruge dem til er hemmeligt. Og spændende;) Enhver hemmeligheds fornemste egenskab.

Jeg vil lave en 3-4 stykker mindre moodboards og hænge op ved siden af, så det bliver en slags mosaik.

TIP: Kan laves sammen med selv helt små børn, der kan klappe på tapen. Større børn kan lave dem helt selv. Måske endda mere lige i kanten, end min...!

Jeg ved, hvor Ronja Røverdatters kusine bor!

Da vi ferierede på Bornholm for nogle ugers tid siden, kørte vi hver dag rundt på øen og legede turister. I bilen blev der hørt høj musik - både Sofia og Ella elsker at synge med på ALT. Lad det være sagt med det samme, at jeg naturligvis knuselsker dem og synes de er vidunderlige til det hele, som kun en mor kan, men lige musikkens vej, tror jeg ikke de ender med at gå. Eller i hvert fald komme i avisen med....!
En af de første dage købte Ronni en cd i det lokale supermarked med musik fra 'dengang mor og far var børn', en dobbeltcd med Sebastian. Det tog dem ikke mange gennemhøringer at blive helt fan-ekset med Ronja Røverdatter og nu kan de den (+ aaaaalle de andre) helt udenad. Jeg kan rigtig godt lide Sebastian, men i længden kan det godt blive lidt, uhm, virtuost!

Men se nu lige her, hvor vi gik tur i Døndalen (tror jeg nok det hedder) hen til et vandfald. Hvis ikke Ronja Røverdaaaatter, Røverkongens daaaaaatter har en kusine, der bor i den her skov, ja, så ved jeg da ikke hvem!
Jeg synes der var helt magisk og selvfølgelig ridsede vi også vores navne i det store nøgne træ, der var helt overbroderet med alverdens navne og datoer.
Mnjaeh, man kan vist kun se, at der står Frida. Men i hvert fald kan jeg nu tænke på noget andet, når orkesteret i bilen spiller op til syng-med!

Online samtidig med dig

Blog-arkiv

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...