mandag den 31. august 2009

Kan man ikke ha ferie altid?


Jeg må hellere starte med at sige, at jeg har det lidt ambivalent med at skrive dette indlæg. Det handler nemlig om min ferie og jeg vil jo egentlig rigtig gerne fortælle om den.
På den anden side har jeg så dårlige manerer, at jeg sjældent virkelig oprigtigt gider høre om andres. Måske er det hele arrangementet med, at man skal se ALLE billederne og høre ALLE kommentarerne til det enkelte billede? Måske er det i virkeligheden kun mine forældres ferier jeg aldrig gider høre helt ned i detaljer....og dog. De er på spændende oplevelsesferier som på alle måder er langt fra børnefamilieferier i charterland. Jeg tror også kun det i virkeligheden er en enkelt gang jeg er blevet trukket igennem hele lysbilledeshowet. Ret skal dog være ret.
Desuden læser de med her, så det er nok ikke en god idé at gøre sig alt for morsom på deres bekostning:)
Pønser nemlig stadig på, at blive inviteret til New Zealand, når min søde veninde skal bo dernede med sin lille familie fra november og halvandet år frem. 'For det har du nemlig råd til, mormor', som Sofia sagde, da hun fik inviteret sig selv (og os andre) i Lalandia. I den beskedne afdeling i forhold til den modsatte side af kloden, men alligeveller.....:)

Nå, men hvis det her ikke også skal udvikle sig i ovennævnte retning, må jeg hellere komme videre. Du er velkommen til blot at skimme.

Højdepunkter for børn på ferien:
-Hotellets swimmingpool (konsekvent omtalt som svømmingpool), hvor Sofia lærte både at svømme uden luffer og at dykke. Som 4-årig! Jeg er ikke vandhund, så jeg er vildt imponeret.
Desuden var alle de strande vi besøgte fantastiske for både børn og voksne. Smuk natur, der kunne nydes fra vandret position og salt vand til dem, der er til det.

-Vandlandet Limnoupolis lidt syd for Chania. Igen brillierede Sofia med sine vandkunster: Hun gik simpelthen ind foran de store skaldede og godt tatoverede svenske mænd i køen og sprang ud fra en 2metervippe! Åh, et øjeblik, der desværre kun blev fanget på nethinden og ikke på kamera. Ingen grund til at sætte sit lys under en skæppe! Ella og jeg heppede fra poolbaren, hvor vi spiste is.

- Den gigantiske legetøjs/tøjbutik 'Jumbo', hvor de fik lov til at vælge så meget legetøj, de kunne slæbe afsted med. Priserne passede nemlig forældrene særdeles godt - vi slap med 35 € for jeg-ved-ikke-hvor-mange dukker og dimser. Det hele selvfølgelig made in china og dén snak kan vi så tage en anden gang. En ægte charterturist bekymrer sig ikke om børnearbejdere....ja, jeg har lidt dårlig samvittighed over at købe det.

- Det faktum at udleveringen af is ikke var underlagt nogen som helst former for restriktioner. Undtagen som morgenmad.
- Mors og fars udelte opmærksomhed nærmest uanset, hvad de foretog sig af opvisninger ved poolen. Et enkelt øjeblik glippede det dog og hvalen bag skærmen måtte hoppe i efter Ella, der tog hovedspring i den dybe ende uden luffer eller badering. Det var så det eneste tidspunkt på hele ferien, man så mig i et tempo, der kan gøre selv et egern misundeligt. Havde bare ikke lige ikke taget højde for den øgede vægt, så jeg sank i stedet godt ned, før det lykkedes mig at komme op til Ellas lille numse og skubbe hende op til Ronni, der først opdagede, hvad der foregik, da han mærkede vindpustet, da jeg løb forbi ham. Ella var heldigvis den mindst forskrækkede af os, men diskussionerne om, hvorvidt hun skulle have svømmeluffer/badering på eller ej aftog ganske kraftigt herefter!
-Flyvemaskiner! Især Ella var betaget af de store maskiner. Både fra landjorden og mens vi var luftbårne. Jeg tror, hun får det samme jubeloptimistiske forhold til flyvning som mig. Ronni er mere i den anden grøft. Realist, kalder han det selv.

Højdepunkter for voksne
- At hverken Falck eller Karlssons Kludeskab var inviteret med på rejsen. Så kan man altså være nok så glad for sit arbejde!

- Køreturene i det smukke og knastørre landskab. Ikke mindst fordi pigerne sov og vi havde de bedste uforstyrrede voksensamtaler, mens vi kørte fra a til b. Og gerne omveje, så pigerne fik lange lure og vi kunne nyde mere Ronni&Listid sammen. Kontrasten til vores første ferie sammen er stor: Dengang sad vi på altanen til vældig sent, mens vi drak Mythos og Alfa og spiste nødder. Og nå ja, producerede den første arvtager:) Ikke på altanen, altså!
- Ingen opvask, ingen tøjvask, ingen gulvvask. I det hele taget fraværet af praktiske gøremål. Hvis jeg havde råd, så gad jeg sgu heller ikke herhjemme!
- Masser af tid til at lege og hygge med sine unger og se dem sole sig i opmærksomheden fra os. Og også lidt trist, egentlig. Det er nemt at blive ked over, at man ikke har den tid til hverdag. Så meget mere skattet var den her!- GOD mad! (og må jeg igen nævne: Ingen opvask!) Jeg bliver i decideret dårligt humør af mad, der ikke har en vis standard. Jeg er uden tvivl en madsnob og jeg skammer mig på ingen måde over det. Af samme grund har jeg ikke noget imod at spise det samme sted flere gange på samme ferie.
Som en lille gestus til dig, der har Kreta i kikkerten til din næste ferie, har jeg derfor taget noter fra de bedste steder og laver et indlæg udelukkende om dem. Det er ikke fordi jeg er bange for 'fremmed mad', ganske tværtimod. Men hvem ville ikke blive muggen i mundvigen over at få en 'burger', der bare er en bolle med ost, der har været i mikroovnen? Jeg blev i hvert fald sur. Ha' dog lidt selvrespekt, mand! Nå! Det var en anden ferie.- Dase, dase, dase. Læse, læse, læse. Jeg nåede Ken Follets 'Et sted kaldet frihed' + de 2½ første bøger i Stephenie Meyers 'Twilight'-serie. At jeg ikke er den primære målgruppe for teenagevampyrkærlighedsromaner er ganske muligt, men hvem kan dog tage sig af den slags bagateller? Jeg vil også være forelsket i nogens ånde! Og have nogen til at være uimodståeligt tiltrukket af mit blods dunken i årene. Der er ingen tvivl om, at Ronni og jeg stadig kan være nyforelskede, men det er nok lidt mere afdæmpet end Bella og Edward. Suk! Teenagehjertesuk!

- Sidst, men ikke mindst, skal nævnes den velsignede ro, når afkommet fandt hvile!Engang imellem kunne man godt have det sådan her:Eller som Mikkel Munch-Fals (tidligere vært på DR2s 'Premiere') siger i et interview om at rejse (frit citeret efter hukommelsen): 'Der er ingen overlapninger imellem det, de voksne vil og det, børnene vil. Bortset fra, at man da kan blive enige om en is indimellem. Så sidder man dér med konen på altanen om aftenen, når børnene er puttet og hun siger:'Har vi det ikke dejligt, vi to, lige her?' Fandme nej! Jeg vil hen, hvor pigerne er purunge, deres forældre sover og så er jeg i øvrigt klar til noget rygeheroin!' Jeg er hemmeligt småforelsket i ham og hans fantastiske sprog. Mest det sidste.


Nu er vi hjemme og alt er tilbage i vante gænge. Vi skal selv lave mad, vaske tøj og gulve. Redde senge, gøre toilettet rent og aaallltt det der. Resten af hverdagstamtamen hilser jeg dog gladeligt velkommen. Især når min hverdag stadig rummer lidt afskin af feriens kærlighedsrus og overskud.

Alt i alt en skøn skøn skøn ferie som der gerne må komme flere af. Det behøver ikke nødvendigvis være med Kreta som destination. Kiwiland kunne da også være en mulighed....
Når altså nogen er færdige med at sejle på Nilen.

Seng, kære seng

Alting har en ende og således fik også min ferie en ende lørdag nat. Masser af gode oplevelser i skøn varme og smukke omgivelser venter på at blive helt bearbejdet. Flotte billeder på kameraet og endnu flottere på nethinden og i hjertet. Jeg har ikke fået tømt mit kamera endnu, så dette indlæg er bare lige for at sige 'hej, jeg er tilbage'. Jeg vender tilbage senere med en fyldigere reportage fra smukke Kreta.

Ude godt - hjemme bedst. Ikke ligefrem et ordsprog, der egentlig passer på mig. På nær et enkelt område: Jeg har i løbet af de sidste 9 dage opdaget, hvor glad jeg egentlig er for min topmadras og hvor lidt man som gravid kan sætte pris på det tydelige faktum, at ens leje har fjedre....

Vi snakkes ved:) Nu skal der gramses på stoffer! Har jeg nemlig også savnet. Meget. Men sig det endelig ikke til min familie.........

søndag den 16. august 2009

Retrotaske

Jeg er allerede begyndt at skamme mig lidt over at smide indlæg ind så ofte som jeg har gjort de sidste par dage. Jeg føler mig lidt som et lille barn, der står og prikker de voksne på benet for at vise sin nyeste tegning frem. Men som sagt er vi snart på vej mod Kreta og så vil der være mange dage, hvor jeg ikke kan få vist alle de sager frem jeg så gerne vil og skrive alt det vrøvl jeg også gerne vil. Jeg håber I vil bære over med mig i de næste par dage. Jeg er blevet deporteret til det ydre Rårud de næste par dage (Ronni skal have herreaften og de skal høre rockmusik. Det sidste har Sofia fortalt mig. Det første vidste jeg godt), så måske tager det lidt af. På den anden side kan jeg ikke love noget.

Well.

Igår aftes klippede jeg lidt i de stoffer, der alligevel lå fremme. Nogle gange er det et udemærket dogme for at skabe noget nyt og samtidig udfordre sig selv. Det lyder flot, ikke, men når man roder så meget som mig, så ligger det meste i virkeligheden altid fremme.

Det blev til denne taske og den er altså ikke helt færdig endnu, for jeg mangler lige at finde den helt rette knap at lukke den med.
Stammen på træet er samme Södahlprint som det på Ellas kjole som jeg viste igår. De grønne blade er retrostoffer, det lilla er Karens svampe og det gule er (vist nok) Alexander Henrys 'Aviary'. Amerikansk designerstof, i hvert fald. Bakketoppen er grøn retro. Skal du se den tættere på, så kan du som sædvanligt bare klikke på billederne.
Tasken er foret med gule køkkentern i tyk og lækker kvalitet. Sammen med den kraftige, men bløde og absolutte yndlingsmælkedrengestrib er tasken bare endt med at være sådan rigtig mmmmpf!lækker! Jeg kan bedst illustrere det ved at gøre sådan her med den.
Jeg har syet en lomme indeni, der går på tværs i hele taskens bredde og er delt ind i 2. Er man barn kan der være en Knoppers (når det er formiddag klokken ti i Danmark) og hvis man er voksen er der plads til oral stimulans af mere syndig karakter.
Min symaskine er en gammel sag fra startfirserne og den har en frygtelig masse pyntesømme som jeg ikke bruger særlig ofte, men på lommen indeni huskede jeg for en gangs skyld at få dem i brug. Den orange/hvide lomme har derfor fået en turkis buet søm.

Hov! Der var sørme da lige en hat, der passede til! Busseronnen er syet i 'Abbey Road' og hvem, der har designet det fortaber sig i glemslen tåger. Måske ved du det?

En hamsters bekendelser

Nogle gange kan man bare ikke få nok af smukke ting og så køber man (jeg) ind i alt for store mængder. Så står det dér og glor på en, hver gang man (jeg) går forbi og minder en (mig) om, at man (jeg) igen har opført mig grådigt.
Sådan er det også med disse smukke bånd.
Jeg har mange flere meter, end dette billeder viser, men her er i hvert fald et udpluk af bånd, der kan bruges til at pynte puder, tasker, kanter på nederdele, lave bælter af og alt det andet jeg forestillede mig, at jeg ville få gjort med dem. Men hvor det altså er blevet ved forestillingen.
Jeg har hamstret så mange til mig, at jeg har besluttet at sælge ud af dem. Skal du have en meter eller syv, så kan du finde dem lige her.
Priserne er helt overskuelige: 12,-/mtr. for alle de brede og 8,-/mtr. for det blødeste bløde velourbånd (den sidste er ikke afbilledet her, men findes i shoppen).
Jeg sender til hele verden, hvis du kan lide dem. Jeg skal jo have plads til nye (u)nødvendigheder.

Dette må absolut være på top 3 over indlæg med flest paranteser....:)

lørdag den 15. august 2009

Storm før stilhed

Inden længe rejser vi til de varmere lande og nyder en velfortjent ferie. Jeg har ikke tænkt mig at blogge derfra (medmindre jeg får fanget det der mobilblogging), så derfor er der en helt usædvanlig heftig aktivitet på min blog i disse dage. Jeg har en masse jeg gerne vil af med og vise frem og i travle perioder kan jeg mærke, hvordan det ene indlæg efter det andet brænder inde hos mig. Masser af ord og fjant, der vil ud, men bare bliver inde i hovedet. Frustrerende på et niveau, der ikke er kritisk, men dog irriterende.

Dette indlæg skal handle om Ellas nye sæt. Og måske også din datters/nieces/barnebarns?

Jeg er så småt gået igang med efterårs/vintergarderoben, for det hele skal gerne være på plads i min shop, inden jeg går på barsel, så Ronni kan tage sig af dén og jeg kan være mor på barsel. Og I vil med garanti på hellere have noget jeg har syet, end noget Ronni har kørt igennem maskinerne!

Idag har Ella og jeg forsøgt at blive enige om at tage billeder af hende iført et par bukser og en kjole. Hun har ekstrem selektiv hørelse, så det er kun omkring 1/8 af billederne, der til nød kan anvendes.
Jeg har syet et par bukser med ekstra vidde i benene og smock i taljen. Der er også en elastik i foroven for at sikre, at de bliver siddende. Og nujs, man får en sød numse i dem. Det valgte Ella at illustrere således:Og så stod hun ellers dér i et par minutter før vi kunne komme videre.
Her er de bedste billeder af bukserne.
***
Jeg har også syet en petrolfarvet kjole til og for en gangs skyld holdt mig lidt i skindet med smock. Der er kun lidt på ærmerne. Til gengæld har jeg strikket en lille lomme i koralfarvet bomuldsgarn. Lige stor nok til at gemme en sut eller andet hemmeligt, der skal med rundt. Halskanten er noget retrostof fra stakken. Det er et gammelt södahlprint fra firserne og i en helt perfekt matchende tone. Det ER nu altså rart med et kæmpelager at lede efter de små detaljer i:)
Jeg har kun fået lagt bukserne i shoppen - jeg er alene med pigerne og lige nu tæller vi vist minutter før jeg ikke får lov at snige mig til mere tid bag skærmen.
Heldigvis skal de jo sove på et tidspunkt og så er det atter Karlssons Klude-tid:)
Uh, som jeg hygger mig i disse dage med at være i kontakt med jer alle sammen igen:D

UPDATE: Så er der også en fin kjole i shoppen.

I lånte fjer

For en lille måneds tid siden lavede jeg en tutorial på verdens nemmeste (og nej, det er ikke en overdrivelse) haremsbukser. Igår fandt jeg et billede af Fru Schwartzs tolkning. Jeg har fået lov at låne hendes billede og se da lige, hvor hun ligner en million med dem på! Jeg kunne selvfølgelig have taget et billede af mig selv i mine egne, men det er vel rimeligt at antage, at de fleste, der læser med her ikke er gravide og det er trods alt nemmere at forestille sig, hvor fine de er på en ikke-gravid end på mit efterhånden velvoksne korpus.
Hvis du af uvisse årsager endnu ikke har kastet dig over projektet, så er der kun tilbage at sige: Sæt igang!
:)

fredag den 14. august 2009

Eftertænksomhed....

...præger min dag idag. For 14 dage siden rejste min fætter til Afghanistan. Idag har jeg fået at vide, at 3 fra hans gruppe er blevet hårdt såret. Den ene har fået sprængt hele det ene ben af og det andet er slemt medtaget. De to andre ved jeg ikke, hvad der er sket med. Og jeg behøver ikke vide det heller.
Det er på ingen måde mere synd for min fætter, end det er for ham, der nu ikke har ben. Men det er min fætter jeg tænker på.
Mit hjerte føles nøgent og mine ord utilstrækkelige.

onsdag den 12. august 2009

Til barnevognen

Uh, jeg er bange for, at jeg kommer til at spamme min blog lidt idag, for der er så mange ting I skal se. Jeg starter med noget til de helt bittesmå og senere kommer der noget med Liberty til alle.

Jeg har syet barnevognsophæng og jeg er simpelthen blevet så tilfreds med dem. Ingen jante her! De kommer i shoppen, men det bliver først i aften. Skal jo også nå at sy lidt idag.

Her er den første. Den er med små babusjkaer applikeret med en grov zigzag på filt, stoppet med pladevat og en lille rasledims indeni. Man kan tage den helt af selveophænget og bruge den som rangle, hvis man vil. Den lille runde dims i midten har samme funktion. Elastikken som de hænger på, er betrukket med det fine svampestof jeg viste igår. Jeg burde måske vise den i en barnevogn også, men mon ikke du selv kan regne ud, hvordan den vil sidde? De der plasticophæng i siden følger naturligvis med og den kan blive din for bare 149,-

Her er den næste med runde dimser og en svamp. De runde filtfætre har en rasledims indeni og svampen har en lille bjælde. Elastikken er betrukket med grønt retrostof med små hvide blomster og grønne blade på. De små rangler har et hvidt bændel med små røde jordbær på. Nårh, hva? Er de ikke for nuttede.
Ps. stoffet de ligger på er fra Stof&Stil. Fås også i orange.

Libertykugler og how-to

Der har på det seneste været en del snak om Libertykugler i blogland og hvorvidt det er noget, der kan true maskuliniteten. Lad os starte med at berolige den ene halvdel af befolkningen: Det er ikke farligt, du mister ikke potensen, dit liv fortsætter som før. Blot en anelse mere småblomstret.

For at lave Libertykugler skal du bruge følgende:
-Libertystof. Andet kan selvfølgelig anvendes, men det skal ikke være tykt stof. Bomuld med lækkert ikke for stort print er egnet.
-Nål og tråd.
-Evt. en Quick Yo-Yomaker fra Clover (kan købes i stof&stil)
Inden vi går videre bringer jeg lige en advarsel: Det er stærkt vanedannende og efter at have plastret de fleste af dine ejendele til med de små blomstrede bæster, vil du vride din hjerne for at finde nye anvendelsesmuligheder for dem. Og så skriver du dem selvfølgelig her i kommentarfeltet, så vi andre kan få afløb for Libertykuglefeberen. Personligt drømmer jeg om at sy så mange, at jeg kan sætte dem sammen til et tæppe som det her fra Hay.
Det er muligvis overkill, men so be it!

Nå - videre!

Tag dit stof og din yoyomaker og følg brugsanvisningen. Har du ikke sådan en fætter, så kan du klippe en cirkel (brug et lille glas eller andet rundt at tegne efter). Du kan bruge det lille hul på forsiden af yoyomakeren til at se udsnittet på stoffet og dermed styre, hvordan din Libertykugle skal tage sig ud.
Istedet for at lave en yoyo som det ellers er meningen med yo yolaveren, nulrer du noget pladevat/bamsefyld/syntetvat fra en pude (den sidste koster 7,95 i IKEA) til en lille hård kugle og stopper den ind i yoyo'en. Hvis den nemt strammes til, så skal der mere i. Det skal være virkelig stramt. Nu strammer du forsigtigt tråden til, mens du hjælper stoffet lidt på vej til at nå sammen med fingrene og hæfter i de små læg på kryds og tværs til alle er samlet. Hæft tråden godt. Det er nu 'bagsiden' af yoyo'en, der blev forsiden.
Voilá!
Du er færdig med din første Libertykugle og det var jo nemt nok. Og er den ikke bare fin? Nu laver du et par stykker mere og syr dem sammen og så ender du med sådan en her. Den kan bruges til alt muligt; hårelastik, pynt på en enkel bluse (måske dække en lille plet på yndlingsblusen?) sy en masse på en taske, en pude eller på et tørklæde. Sy dem sammen til en blomst og fast på lillepigens kinasko. Lav hårspænder, grydelapper, brødkurve, smørskjulere. Form en Libertyelg. Lim dem på gyngestativet. Forær dem væk (adressen står i øverste højre hjørne....). Find selv på mere.
Jeg modtager gerne links til fiffige projekter. Prøv f.eks. at tjekke Julies løsning ud her.
Hvis du syr et gulvtæppe af dem, så har du min evige respekt. Og jeg vil gerne købe det.

Alle mand til hest!

Ps. hvis du bruger det fyld jeg anbefaler, kan de snildt vaskes. Også en god ting.

tirsdag den 11. august 2009

Tak fordi der findes chokolade!

Efter at have indtaget et marcipanbrød (et af de helt store Anthon Berg), 1 chokoladeskildpadde og 1 plade mørk chokolade med jordbær var humøret meget bedre, da jeg gik i seng igår. Er det ikke også et af de gængse kostråd? - æd en masse sukker lige inden du går i seng. Stensikkert det er. Jeg føles i hvert fald fast og spændstig i huden idag! Særligt på maven:)
Det der med at blive mor til tre (3!!!) kommer jo nærmere og nærmere og jeg går mere og mere i babymode. Jeg er helt klar til meget meget snart at holde den lille fis med mine arme i stedet for med mit stakkels sprukne maveskind. Jeg glæder mig sådan til at SE hende. Ikke at jeg synes nyfødte er særligt kønne, men man elsker jo sin egen lille rullesteg alligevel:) Sofia siger hun har drømt, hvordan Frida ser ud. Da jeg spurgte hende, hvordan hun så så ud, svarede Sofia: 'Sød, selvfølgelig'. Så regner vi med det!

Jeg er også begyndt at interessere mig meget mere for igen at sy tøj og tilbehør i de helt bittesmå størrelser. Jeg satser på, at Frida er en suttebruger, så jeg har produceret en lille stak suttekæder og der er flere på mit bord, der bare mangler trykknapperne. Her er et par af de færdige. Grønt retrostof og de mest fantastiske orange søheste fra Heather Ross. Der er flere i shoppen, hvis du også skal have styr på sutterne. Jeg har også syet en i det fantastiske svampestof som Sofia har fået en kjole i. Det er Karen, der fortjener rosen for det smukke stof. Jeg har ventet og ventet og ventet og ventet og ventet på, at det skulle komme i stof & stil. Vi får varer hver tirsdag og jeg har været utålmodig som et lille barn hver eneste gang. I tirsdags kom det meste af det og den 20. kommer der nye kataloger, så alle kan se det. Tror også det kommer på netshoppen der.
Jeg vil sy alt med svampe på nu. Sengetøj, bukser, tunikaer, buksedragter, puder og you name it. Man kan også få det i rødt. Ih, jamen altså! Karen har en masse billeder af sagerne her. Det er let at forelske sig i dem alle sammen. Derfor bor de fleste af dem også hjemme hos mig nu:)
Jeg får syet mere end jeg får fotograferet (nåede at arbejde 70 timer i sidste uge - pløkåndssvagt med min store mave), men jeg nåede da at knipse et par små bukser i en af de nye lilla. De er til de helt små prutfiser. Og med fine cupcakes på benene. nammenam. Mit nye narko er lilla. Lilla svampe især. Og så chokolade:)

mandag den 10. august 2009

The Cooler

Har du set den der film med ham der, der er så omgærdet af dårlig karma og uheld at han er ansat på et kasino som 'cooler'? Hans job består i al sin enkelhed i at placere sig ved de borde, hvor der er spillere med for meget held i posen. Så snart han ankommer forsvinder deres held og alt går i ged og der spreder sig en kedelig stemning.

Sådan en er jeg mht. alt elektronisk. ALT!
Hvis du tror jeg overdriver, hvad er det her så måske: Telefon modtager enten ingen sms eller en masse i en 'klump'. Når de ankommer i samlet trop er det på præcis samme tidspunkt. Ret upraktisk, når man skal noget her-og-nuagtigt. F.eks. skrive, at Ronni skal huske at købe chokolade med hjem til mig og han så først får den et par timer efter han er kommet hjem. Jeg får også tomme sms og sender tilsyneladende også tomme afsted. Nu vil den tilmed ikke lave mellemrum eller slette uden at foreslå mig at skrive på alle mulige andre sprog end dansk. ArGgGhHHhhhHH!
Mail? Kan åbne programmet, men ikke alle mails. Hvad der er kriteriet for dem, der virker aner jeg intet om. Jeg svarer på mails, men de figurerer ikke under afsendte mails. Desuden sletter programmet mails i min indbakke. Igen uden noget tydeligt system. Jeg har også opdaget, at jeg ikke får alle mails angående kommentarer på min indlæg. Eller på andres indlæg.
Hader elektronik, teknik, cyberfis og alt hvad dertil hører. Det er tilsyneladende gengældt....
Men kan jo heller ikke undvære skidtet. Tør snart ikke bruge Ronnis computer længere. Tænk sig, hvis min røvkarma ødelægger dén også? shit, mand....
Undskyld for verdens kedeligste indlæg, men det sku ud af mit system.
Hvis jeg bliver i bedre humør, vil jeg overveje at skrive et mere muntert indlæg. Evt. om Libertykugler. Det ser ud til at blogland ikke er helt med på, hvad de består i. De skal i hvert fald ikke rulles i kokos - så meget kan jeg afsløre.

Online samtidig med dig

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...