søndag den 22. juni 2008

Very Versace

Så fandt man lige dette skønne stof! Det er selvfølgelig ikke Versace, men det pompøse print har dog en duft deraf.
Jeg har prøvet ALT!!! Krammet det så hårdt jeg kunne, gnedet det imellem hænderne, vredet det rundt og rykket i det og det vil bare ikke krølle:-))

Ergo er det helt perfekt til en sommerkjole til mig. Kan så snildt, så snildt se mig selv til sommerens fester i denne. Den falder rigtig fint om kroppen, men har knap så meget vidde som den jeg syede i satin. Dog er det efter helt samme princip med 'smock'. Den skal selvfølgelig også have stropper, der er brede nok til at dække en smal bhstrop, men ikke så brede, at det elegante og lette går af den. Og så skal der helt sikkert stilletter til!

Jeg planlægger at indvie den på fredag, hvor jeg skal til fest for at fejre Ronnis gode ven, der netop er helt færdiguddannet betjent. Billeder vil formentlig være udelukket, da jeg har en tendens til at kunne sammenlignes med en ko, der bliver lukket på græs om foråret, når der er en fest under opsejling. Altså koen på græs, mig til fest. Jeg er en dansemus, men jeg tror det føles mere elegant, end det rent faktisk tager sig ud....


Og så må jeg jo også lige fremhæve, at jeg jo her har fotograferet en grøn farve og at virkelighed og foto for en gangs skyld følges ad! Hvis du har modtaget mail fra mig med grønne sager, læst tidligere indlæg eller set mine grønne sager på foto rundt omkring, så ved du, at det er noget, der har drillet mig lidt. Og kan jeg huske, hvad jeg gjorde? Selvfølgelig.........ikke!! 'Hukommelsen' slår til igen...

fredag den 20. juni 2008

God weekend til alle:-)

Jeg er lige blevet gjort opmærksom på af min kære mand, at weekenden sådan set ER startet! Her gik jeg og troede, at det var torsdag. HM, det må være min fremskredne alder, der allerede har sat sig på hukommelsen. Og dog - jeg må jo nok erkende, at jeg slægter mit fædrene ophav slemt på i den retning: Vi TROR, at vi kan huske det hele, men fakta er, at vi knap kan huske det halve! Dog fungerer praktisk ubrugelig Trivial Pursuit-viden som ren velcro på mig (kom an - jeg slår dig til hver en tid minus sportsspørgsmål!!)


Jeg håber du har haft en dejlig uge uden lige så meget om ørerne som mig...Det meste hilses dog velkomment, da det har haft kreativ karakter.


Mine piger er dejligt trætte efter en dag i institution - de hygger sig SÅ gevaldigt med alle deres legekammerater og hinanden igen efter at strejken endelig endelig endelig er overstået!
Billedet her er dog lidt snyd, for det er fra d. 4. juni (men et indlæg uden billede er lidt for trist), hvor det tilsyneladende også kunne lykkes for forældrene at køre i hvert fald en af børnene godt trætte, så man blev nødt til at powernappe på puffen i køkkenenet, mens middagen var undervejs...

Her er mit køkken hænger en tavle, hvor der står:

HUSK! Kys & Kram!
Det er hermed givet videre:-)

Jeg ønsker alle en rigtig god weekend! Måske vi mødes på trendsales, på bloggen eller via mail, når vi er færdige med at kysse og kramme;-)

søndag den 15. juni 2008

Tillykke du gamle måne

Om 15 dage træder jeg ind i de voksnes rækker! Dvs at jeg fylder 30 og kan dermed vinke et uigenkaldeligt farvel til tyverne. Jeg plejer ellers ikke at gå så meget op i det der med alder. Ofte (i mine tyvere!) har jeg måttet regne min alder ud udfra mit fødselsår, hvis nogen spurgte, hvor gammel jeg var. 'Jeg er født i '78 - ergo må jeg være x år gammel'. Af en eller anden grund er jeg slet ikke i tvivl om, hvad jeg fylder næste gang! Heldigvis er jeg en af 'rollingerne' i min omgangskreds, så jeg kan jo se på mine dejlige veninder, at det ikke er farligt og at der slet ikke sker noget ved det. Jeg har en dejlig veninde, der har fødselsdag 3 uger før mig og da hun lige er blevet 30, skal jeg jo skynde mig at være flabet & fræk inden det bliver min tur. Det er altså en stram deadline! I søndags fejrede vi hende på stille og rolig vis, som den gamle dame hun jo er gået hen og blevet (ha!)
Hun sætter heldigvis pris på mit design og synes ikke jeg er er 'cheap ass' fordi jeg forærer hende noget jeg selv har lavet. Jeg vil også selv rigtig gerne modtage gaver, der er håndlavede (med ganske få undtagelser! I ved hvem I er og at I er meget elskede alligevel;-)!!!). Der er noget særligt over at modtage en gave, som et andet menneske har brugt tid og kreativ kærlighed på at sidde og lave til netop dig.
Jeg fandt en helt fantastisk rest bomuld, der er i en let kvalitet og satinvævet, så det falder flot. Der var lige nøjagtig nok til et enkelt par bukser. Godt for min veninde og skidt for mig, for jeg kunne egentlig også godt selv tænke mig et par i dette lækre lækre stof. De er ikke så mørke som på billedet herunder, mere som på alle de andre, men det var mest for at vise printet på et 'roligt' billede. Istedet for rib forneden har jeg syet en lille løbegang og trukket bånd i, så hun kan binde sløjfer. Det giver et lidt mere eksklusivt udtryk, når det nu er almindelig rib, der er på. Det tager dog også noget længere tid, men der skulle kræses lidt ekstra her, synes jeg:-) På det ene ben har jeg lavet et lille guldtryk. Jeg har lavet et lille smykke med en knap, et par perler og perlestave og trukket dem på en lille hæklet guldsnor. Jeg har tonsvis af perler og alt muligt gejl i den retning fra dengang jeg lavede smykker. Det gider jeg ikke rigtig mere, men man smider jo ikke noget ud! Jeg tænker, at det bliver sjovt at lave smykker med mine tøser, når de bliver lidt ældre og ikke spiser de flotte perler!!!Så hænger de der og dingler fint på hoften og kalder på opmærksomhed.
Hm, de ser altså lidt mærkelige ud, når man bare lægger dem ned og fotograferer dem, men der er jo snart så mange fotos her på bloggen af haremsbukser, at du nok har en idé om, hvordan de ser ud på. Ikke?Nå, men hun skulle jo også kunne klæde sig i mine klude foroven, så i min stak fandt jeg dette blå bomuld i en flot tætvævet bomuld. Jeg har syet en løbegang med en invendig belægning og trukket bånd igennem. Det er eet langt bånd, som bindes på den ene skulder eller sådan lidt nede ved toppen. Det er valgfrit:-)Og også i min stak var noget helt tyndt voile med print i gylden og blå. Det rev jeg til et lille rektangel, så den fik et lidt mere råt look. Altså ikke toppen, men bare det lille stykke på blusen. Jeg har brugt voile til bindebåndene.
Ovenpå det lille rektangel har jeg også lavet et guldtryk og så syntes jeg det var et fint sted at sy mit lille mærke fast, når det nu også har guldskrift.Jeg har syet voilestykket fast med en brun tråd og prøvet at få det til at se så'n lidt tilfældigt ud, men det er faktisk svært ikke at sy lige. Det ligger lissom på rygraden. Det svarer lidt til at prøve at danse ude af takt. Det er også drønsvært! Med mindre man har fået gode drinks. Så kan det godt gå lidt nemmere....Måske jeg skulle servere flere mojitos i min systue......hm.....
Jeg har i øvrigt efterfølgende fundet det nu absolut allerallersidste af det skønne stof hos min lokale metervarepusher og jeg har nok til 4 par mere. 3, hvis jeg beslutter mig for, at jeg også skal have et par.


lørdag den 14. juni 2008

Mol på mig

Jeg må jo indrømme at denne model bare ikke gør sig særlig godt på bøjle eller fotograferet på et stykke stof på gulvet. Den ser flad og mærkelig og ikke mindst KÆMPESTOR ud.
Forfra er det nemt nok, men at fotografere sig selv bagfra! Dét skal jeg vist øve mig lidt på, men jeg håber du får en fornemmelse af, hvordan de sidder. Jeg har en rund numse og runde lår og de skjuler lige det de skal og sidder til der, hvor jeg -i al beskedenhed- selv synes det går nogenlunde;-)


Stof til haremsbukser (info til ts-piger)

Disse 3 stoffer er alle i en almindelig bomuldskvalitet. Jeg har (næsten)syet et par i det lyserøde med de rosa blomster. De har grå rib som det første par på Trendsales, men i stedet for rib ved læggen har de fået en løbegang i grå taft med orkideer, der er vævet i stoffet i en lysere grå. Jeg har ikke noget rigtigt billede af dem endnu, da de jo ikke er færdige, men på næste billede kan du se et glimt af dem (og lidt andre sager) i baggrunden. Det grønne stof herunder er en lækker Granny Smith æblegrøn, men jeg er åbenbart dum i nakken, for jeg kan ikke får mit kamera til at fange farven ordentligt! Men lækker er den. Der er kun nok til et par bukser og jeg kan ikke skaffe mere af det. Kvaliteten er tyndere, men mere tætvævet end de øverste. Det er en mere knitrende bomuld, som vil være super i sommervarmen.
Herunder er en vaskeægte gang retro! Der er kun til et par og farverne er mere dybe end mit billede viser. Er du barn af 70'erne kan du måske kende printet:-)
Det var praktisk info! Jeg har haft flere stoffer, men de er allerede bestilt til bukser, så mit lager er tyndet lidt ud i egnede stoffer pt. Jeg har dog stadig masser af den champagnefarvede satin med de sorte bomber og mulighed for at skaffe en masse andet også. Jeg går gerne på jagt, men kan selvfølgelig ikke garantere, at jeg kan finde det du ønsker dig. Der er masser af fede stoffer derude, men de skal altså være 145 i bredden og have et print, der kan drejes 90 grader og sættes sammen igen uden at det ser tosset ud. Det giver desværre lidt begrænsninger i udvalget.

fredag den 13. juni 2008

Sort mol med sølv og knapper

Her er et par skud af den sorte mol som nogle af jer måske har set mig skrive om på min annonce på TS på det første par haremsbukser. De sidder selvfølgelig ligesom de andre, så her får du kun detaljebillederne.

Jeg kan jo godt finde ud af at bruge et målebånd, så jeg må hellere for en god ordens skyld lige pointere, at afstanden mellem knapperne er sat med fuldt overlæg;-)

'Spejlægget' længst til venstre er en perlemorsknap med en anden perlemorsknap ovenpå med et fint filigranagtigt mønster på en gylden bund. Knappen i mideten er en udskåret sag i en svag grøn og endelig er den sidste lille en knap, der skal ligne oxyderet kobber, men det oxyderede er altså bare malet på. Den har en fin uregelmæssig facon. Alt dette til trods er den altså spritny! Men fin er den da:-)

Dagens model er fra Södahl! Det var for at få sølvribben til at ligge glat til billederne.

Bukserne passer en hoftevidde på 82 cm og op til 100 cm. Det siger lidt om hvor behagelige de er at have på:-) Fra hoften og ned måler de 88 cm. Det er med ribben forneden.

De er ikke på TS endnu, men SKAL du have dem, så send mig en mail karlssonskludeskab(a)hotmail.com eller læg en kommentar her på indlægget.

One size fits all...

Sådan cirka altså! Sofia synes vist godt om den bløde satin. Det var dog godt nok ikke lige dette look jeg havde i tankerne med bukserne, men det ser ikke ud til at bekymre hende.

De er så rummelige at man kan gemme en 3-årig i dem.

Det sidste billede her inspirerer jo til en buksedragt...

mandag den 9. juni 2008

GODE idéer søges..I disse pædagogløse tider (for mange af os, i hvert fald) kan det være svært at blive ved at finde på noget med ungerne. Herhjemme har vi været i badeland, i Legoland, ved stranden, i zoologisk have, leget haven helt tynd og ja, alle de klassiske børneting. Nu er opfindsomheden tilsyneladende ved at slippe op for det eneste maskuline indslag i huset og derfor har vores unger idag fået fine glimmertatoveringer...

Hvor mange 1 årige kan 'prale' af en lændetatovering;-))

Flere haremsbukser


Her er et par hurtige selvudløsershots fra i morges. Det var min plan at putte en stor perlemorsknap på, men det virkede for voldsomt på en eller anden måde, så efter at have prøvet næsten alle mine knapper på bukserne, er jeg nu blevet enig med mig selv om, at de skal have en lílle hæklet guldblomst med en lille perlemorsknap i midten. Indtil jeg får hæklet den, kan du jo starte med at se på første udkast.

Jeg ved ikke lige helt, hvordan jeg havnede i den fjollede stilling her nedenunder, men så kan man da se dem bagfra også, haha:-)

fredag den 6. juni 2008

På hat med de mindste

For hvad der efterhånden føles som 100 år siden gik jeg igang med at sy en masse sommerhatte. Jeg syede rigtig mange, men gik i stå, da jeg skulle til at fore dem. Jeg ved egentlig ikke hvorfor. Måske var det fordi det var sjovt bare at sy yderhattene sammen for at få en idé om, hvordan det færdige resultat ville være. Så blev jeg (endnu engang..!) grebet af noget andet og hattene stod bare på min hylde og gloede på mig. Men nu var ånden pludselig over mig og så kom der en masse hatte igennem maskinen. Her er et par af dem, jeg endlig fik færdige. De har stadig et par brødre og søstre på hylden og hvem ved - måske de også bliver færdige en dag....:-)

Hattene er delvist vendbare. Det vil sige, at dem med 'midterstribe' (den rød/hvidternede og de to lyserøde længst til venstre i billedet) er fuldt vendbare og de andre tre kan vendes, men jeg har ikke syet pyntesømme på indersiden. To af dem er absolut unika, den bagerste lilla med blomsterprintet og det røde kantbånd samt den mælkedrengestribede med det grønne Amy Butlerfor (det er fra den nye Midwest Modernkollektion)

Alle hattene koster 169,- og en skaldet tikronesseddel i forsendelse:-) Der er et par stykker på Trendsales og har du specielle ønsker kan jeg nok også efterkomme dem, hvis du skriver en kommentar på dette indlæg eller mailer mig på karlssonskludeskab(a)hotmail.com.


Her er et par i nærstudie:
Online samtidig med dig

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Indlæser...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...